Λέσβος: Εξαφανίστηκε η «Δήμητρα» - Εκδόθηκε Silver Alert

Η «Δήμητρα» της Λέσβου, εξαφανίστηκε από την περιοχή του ΨΝΑ Δρομοκαΐτειο στις 6 Απριλίου του 2021, όπου δηλώθηκε με το όνομα που υπάρχει στο πιστοποιητικό γέννησης, Δημήτρης Καλογιάννης.

Έχει γαλανά μάτια και ύψος 1,75μ και σήμερα είναι 64 ετών. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε κόκκινο πουλόβερ και λευκό παντελόνι. 

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 26/05/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Λέσβος: Εξαφανίστηκε η «Δήμητρα» - Εκδόθηκε Silver Alert

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Η πολυτάραχη ζωή της

Όταν ήταν 14 χρονών, ο Δημήτρης Καλογιάννης είχε πει στους γονείς του πως είναι κορίτσι και έτσι εκείνοι αντέδρασαν με το να την κλείσουν σε ίδρυμα.

Όταν βγήκε της έριχναν κρυφά ισχυρά φάρμακα στο φαγητό και δραπέτευσε στην Αθήνα, όπου ζούσε άστεγη για χρόνια. Γύρισε στη Λέσβο για να φροντίσει την άρρωστη μητέρα της – για 25 χρόνια.

Η ιστορία της έγινε γνωστή τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν δέχθηκε επιθέσεις και εισβολές από συμμορία ανηλίκων, μέσα στο σπίτι της, στη Σκάλα Συκαμνιάς της Λέσβου.