Λιάγκας: Ο Λιβάνης θα πρέπει να είναι πολύ μα… για να γυρίσει στη Μαριαλένα (vid)

Στη σημερινή εκπομπή «Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στο love story της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη στο Survivor, τη στιγμή που ο Γιώργος Λιβάνης.

Στο Πρωινό, έπιαξαν δηλώσεις μέλους της οικογένειας της Μαριαλένας, οι οποίες πυροδότησαν νέο κύκλο σχολίων.

«Η μητέρα της έχει χάσει 10 χρόνια από τη ζωή της με αυτά που βλέπει. Ο Σάκης δεν θέλει τη Μαριαλένα, θα την «αδειάσει». Εκτεθήκαμε πανελληνίως. Όλα αυτά ας γίνουν μάθημα στη Μαριαλένα», αναφέρει μέλος της οικογένειας.

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Εγώ διαφωνώ πλήρως με την τοποθέτηση του μέλους της οικογένειας, διότι είναι με την πλήρη γνώση της, δεν είναι ανήλικη η Μαριαλένα που την παρασέρνει ο Σάκης ή ο Acun. Ξέρει ότι με αυτά που έκανε, ότι έχει τελειώσει τη σχέση της με τον Λιβάνη. Γιατί κι ερωτευμένος να είναι ο Γιώργος Λιβάνης θα πρέπει να είναι πολύ μα… -μην πω τώρα τη λέξη- για να γυρίσει πίσω η Μαριαλένα και να ξαναείναι μαζί της. Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα».

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Από αυτά που βλέπω έχω καταλάβει ότι έχουν κάνει και σεξ στο δάσος -με τα λεγόμενα των άλλων παικτών που έλεγαν ότι πάνε μαζί προς νερού τους και λείπουν 20-25 λεπτά. Λύνουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες και τις τηλεοπτικές για την προβολή».