Λιγνάδης: Νέα καταγγελία για βιασμό σε βάρος του

Βρέθηκαν ερωτικές επιστολές που λάμβανε ο Δημήτρης Λιγνάδης στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Έλα χαμογέλα», κατά τη διάρκεια της αυτοψίας την Τετάρτη στο σπίτι του, οι αρχές δεν είχαν ερευνήσει έναν κοινόχρηστο χώρο στο υπόγειο της πολυκατοικίας, στο οποίο φέρεται να βρισκόταν μέρος του αρχείου του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Έπειτα από έρευνα, στο σημείο αυτό βρέθηκαν ερωτικές επιστολές που λάμβανε ο Δημήτρης Λιγνάδης. Η εφημερίδα Μπαμ αναφέρει ότι η αποκάλυψη έγινε όταν στα γραφεία της, έφτασε ένας κλειστός ανώνυμος φάκελος.

Μάλιστα, στην εφημερίδα δημοσιεύτηκε και ένα από τα συγκεκριμένα γράμματα, που φέρεται να έχει γραφτεί από ένα κορίτσι που όπως αναφέρει πρωτοείδε τον Δημήτρη Λιγνάδη όταν εκείνη ήταν 10 ετών.

Στην εφημερίδα εστάλη μέσω ανώνυμου φακέλου και πλήθος ερωτικών γραμμάτων μεταξύ του κ. Λιγνάδη και προσώπων ακόμη και μαθητών του.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» αποκάλυψε: «Χθες όταν αναρτήσαμε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, δυο εισαγγελείς επικοινώνησαν μαζί μου για να μάθουν πού αναφερόμαστε. Ο κοινόχρηστος χώρος βρισκόταν στο δεύτερο υπόγειο και εκεί υπήρχε μεγάλο μέρος του αρχείου του: κασέτες, εκατοντάδες ερωτικά γράμματα και προσωπικά αντικείμενα του Δημήτρη Λιγνάδη».

Η νέα έρευνα, σύμφωνα με τον ίδιο, έγινε χθες βράδυ και κράτησε ως τις 11 και μισή και κατασχέθηκαν ένα φορτηγό με κούτες και πράγματα του Δημήτρη Λιγνάδη που δεν είχαν εντοπιστεί στην πρώτη έρευνα που έγινε την περασμένη Τετάρτη.