Απολογείται σήμερα στις 14:30 για την κατηγορία των βιασμών κατά συρροή ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης μαζί με την παρουσία του συνηγόρου υπεράσπισής του, Αλέξη Κούγια.

Εχθές, ο γνωστός ποινικολόγος δήλωσε ότι αναμένει η ένσταση ακυρότητας που κατέθεσε να γίνει δεκτή, κάτι που σημαίνει ότι η «ακυρώνεται η προδικασία», ανέφερε, και ότι η υπόθεση θα «επιστρέψει» στον εισαγγελέα, οπότε και θα μπορέσει ο εντολέας του να παράσχει τις δικές του εξηγήσεις για όσα του αποδίδονται.

Ο κ. Κούγιας επεσήμανε πως το πρωί της Πέμπτης θα καταθέσει μήνυση κατά των δύο ανθρώπων που καταγγέλλουν τον καλλιτέχνη για βιασμό, «για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση», αλλά και ότι θα υποβάλει αίτημα για εξέταση ως μαρτύρων της Ελένης Κούρκουλα (πρώην υπουργός Πολιτισμού), του Διονύση Παναγιωτάκη (ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Action 24) και του Γιώργου Κουβαρά (δημοσιογράφος του Action 24).

Οι τελευταίοι είναι σε θέση να καταθέσουν πως ο εντολέας του βρισκόταν σε διαφορετικές τοποθεσίες από εκείνες που περιγράφονται στη δικογραφία, από τα φερόμενα θύματα, ως τόπος τέλεσης αδικήματος, υποστήριξη ο δικηγόρος.