«Οι μεταγραφές των Τσιμίκα, Τιάγκο και Ζότα θα ενισχύσουν τη Λίβερπουλ και θα της δώσουν την ώθηση για νέες επιτυχίες», δήλωσε ο Τζόρνταν Χέντερσον.

«Όταν η Λίβερπουλ ανακοινώνει μια νέα μεταγραφή, εμείς στα αποδυτήρια δεν αντιδράμε διαφορετικά από τους φιλάθλους», τόνισε στην ιστοσελίδα thisisanfield.com.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι ανυπομονούμε να τους δούμε και να τους ακούσουμε για πρώτη φορά. Φέρνουν φρέσκια ενέργεια. Και όπως γνωρίζετε, από την αρχή αυτής της σεζόν καλωσορίσαμε τρία νέα πρόσωπα στον σύλλογο.

Ο Κώστας μπήκε πρώτος και τον γνωρίσαμε κατά την προετοιμασία. Ακολούθησαν ο Τιάγκο και ο Ντιόγκο. Και οι τρεις θα είναι σημαντικοί για εμάς και βρισκόμαστε σαν ομάδα για να τους καλωσορίσουμε. Χαιρόμαστε που επέλεξαν να έρθουν σε εμάς. Είναι προφανές από τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία τους ότι είναι τόσο πεινασμένοι να επιτύχουν, όσο είμαστε και εμείς. Και οι τρεις, είναι συναρπαστικές μεταγραφές για εμάς. Και οι τρεις, έχουν δείξει πόσο πρόθυμοι ήταν να έλθουν και πόσο ευγνώμονες είναι με την παρουσία τους εδώ», πρόσθεσε.