Μιλώντας στο ΑΕΚ TV, ο Έλντερ Λόπες αναφέρθηκε στη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού και στο εντός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο αριστερός μπακ της «Ένωσης»:

Για την κούραση των συνεχόμενων αγώνων: «Για εμάς τους ποδοσφαιριστές είναι πρωτόγνωρο αυτό που μας συμβαίνει. Είχαμε την τρίμηνη αποχή λόγω του κορωνοϊού και τώρα κάθε τρεις μέρες παίζουμε απαιτητικά παιχνίδια,οπότε η κούραση είναι συσσωρευμένη. Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω αλλά να το παλέψουμε. Έχουμε στόχους τους κυνηγάμε και αυτό που έχουμε στοπ μυαλό μας είναι οι τρεις βαθμοί σε κάθε παιχνίδι. Πάμε για τη νίκη σε κάθε ματς. Ξεχνάμε την κούραση, τα ξεχνάμε όλα και συνεχίζουμε».

Για τον τελικό της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι, ένας ακόμα τελικός. Ένα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να δώσουμε και την ψυχή μας, για να πάρουμε τη νίκη μέσα στο γήπεδο μας… Ξεχνάμε άμεσα το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ξεκινάμε τη δουλειά με άμεσο στόχο, να εμφανιστούμε έτοιμοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι της Τετάρτης.

Για την επιστροφή των 7 βαθμών στον ΠΑΟΚ…: «Για εμάς αυτό που υπάρχει στο μυαλό μας είναι να κερδίσουμε το ματς της Τετάρτης. Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν ούτε τα δικαστήρια, ούτε τι συνέβη με τους βαθμούς, ούτε τίποτα από όλα αυτά. Αυτό που εμείς κοιτάμε είναι ο αγώνας της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ, να μπούμε προσηλωμένοι, απόλυτα συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ένα παιχνίδι καθοριστικό, στο οποίο από το πρώτο λεπτό πρέπει να μπούμε δυνατά, να το κερδίσουμε και να ανέβουμε στη δεύτερη θέση».