Πρωταγωνίστρια σε… «όργιο» για χάρη της τέχνης η κόρη της Μαντόνα | madonna lourdes

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει, θα μπορούσαν ορισμένοι να σχολιάσουν βλέποντας τα παρακάτω πλάνα με πρωταγωνίστρια τη Λούρδη, την 23χρονη κόρη της Μαντόνα.

Και αυτό γιατί η Λούρδη Λεόν συμμετείχε σε μια αισθησιακή χορευτική performance μαζί με αρκετά μοντέλα. Όπως θα δείτε το τολμηρό σόου ξεκινά με χορό και στη συνέχεια τα μοντέλα γδύνονται και αρχίζουν να ερωτοτροπούν δημιουργώντας ένα μεγάλο όργιο επί σκηνής.

Πρωταγωνίστρια σε… «όργιο» για χάρη της τέχνης η κόρη της Μαντόνα | oneoneone

Η παράσταση Love Different στο The Temple House στο Μαϊάμι, δόθηκε στο πλαίσιο του φεστιβάλ Art Basel και θέλησε να μιλήσει για την διαφορετικότητα και την ποικιλομορφία μέσα από μια τολμηρή και αντισυμβατική παρέλαση.

Το σόου ήταν χωρισμένο σε τρεις φάσεις: την αναζήτηση, την συνάντηση και την σύνδεση, με την Λούρδη Λεόν να ανοίξει το σόου με μια σόλο παράσταση και στην συνέχεια τα μοντέλα άρχισαν να σχηματίζουν ζευγάρια και να φιλιούνται. Αμέσως μετά γδύθηκαν και άρχισαν να ερωτοτροπούν μεταξύ τους αλλάζοντας παρτενέρ και σχηματίζοντας ένα ηδονιστικό σύμπλεγμα με τα κορμιά τους.

Η Λούρδη, που έχει σπουδάσει στην Σχολή Μουσικής, Θεάτρου και Χορού στο πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, εμφανίστηκε στην παράσταση φορώντας ένα tie-dye φόρεμα με ένα κορσέ κορμάκι σχεδιασμένο από τον ισπανικό οίκο Desigual και άρχισε να χορεύει προς την κεντρική σκηνή.

Πρωταγωνίστρια σε… «όργιο» για χάρη της τέχνης η κόρη της Μαντόνα | twotwotwo

Φτάνοντας εκεί, έδωσε το έναυσμα, με τα ζευγάρια πίσω της να αρχίζουν να φιλιούνται και τότε ξεκίνησε και η ίδια να φιλά αισθησιακά μια άλλη κοπέλα, με το όνομα Κρίστεν. Ακολούθως, όλοι άρχισαν να ξεντύνονται, με αποτέλεσμα να μείνουν όλοι με τα nudeεσώρουχά τους και να υποδυθούν σε μια ηδονιστική performance επί σκηνής.