Συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο για λογαριασμό της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου» παραχώρησε ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, ενώ αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό του μέλλον.

Συγκεκριμένα, είπε: «Είναι όντως μια δύσκολη περίοδο που έπρεπε να “χτυπήσω” έτσι κι αλλιώς γιατί ο κόσμος περιμένει να τον κάνω να γελάσει. Στην καραντίνα αυτό που με δυσκόλεψε είναι ότι δεν μπορούσα να σταματήσω να τρώω.

Πήρε περίπου εφτά κιλά στην καραντίνα, αλλά τώρα έχασα τα πέντε. Συνεχίζω να χάνω κιλά, έτσι κι αλλιώς έχουμε στο σπίτι την Έλενα που είναι η μόνη Ελληνίδα που δεν πήρε γραμμάριο.

Οι περισσότερες, αν όχι όλες οι συνεντεύξεις, καταλήγουν με την ερώτηση “θα συνεργαζόσουν με τον Σεφερλή;”. Δεν βλέπω κανέναν άλλο ηθοποιό να μπαίνει στο στόχαστρο όλα αυτά τα χρόνια. Κάναμε κάποιες συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, ήταν να γίνει όντως αυτή η δουλειά, απλά για κάποιους λόγους δεν προχώρησε. Δεν έγινε κάτι, δεν τσακωθήκαμε.

Του χρόνου ετοιμάζουμε κάτι διαφορετικό στον ΑΝΤ1 που θα αρέσει στον κόσμο και θα του κρατάει συντροφιά. Η εκπομπή θα ξεκινήσει μετά τον Οκτώβριο. Είμαι παντός καιρού και δεν καταλαβαίνω από κορωνοϊό.

Είμαστε η πρώτη χώρα που πήρε τα δικαιώματα για το “Τούτσι”. Το πιο ακριβό κοστούμι έχει κοστίσει 1.800 ευρώ και έχω πάρει τρεις περούκες από 1.900 ευρώ η κάθε μία».

Πηγή βίντεο: Zappit.gr