Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης, Μάχα Βαγιραλονγκόρν, συγχώρεσε την επίσημη ερωμένη του και την μετέφερε αεροπορικώς στη Γερμανία για να τη βάλει στο χαρέμι του στις Βαυαρικές Άλπεις.

Η Σινεενάτ Βονγκβαζιραπάκντι είχε πέσει σε δυσμένεια επειδή «έβγαζε γλώσσα» στη βασίλισσα και ήταν γενικώς ανυπάκουη με αποτέλεσμα να καταλήξει στη φυλακή.

Η 35χρονη Βονγκβαζιραπάκντι είχε αναγορευτεί για πρώτη φορά εδώ και έναν αιώνα επίσημη ερωμένη Ταϊλανδού μονάρχη, λίγους μήνες μετά τον γάμο του βασιλιά με τη βασίλισσα Σουτίντα το 2019. Είχε εκπαιδευτεί ως πιλότος στην πατρίδα της και στο εξωτερικό, υπηρέτησε στην προσωπική φρουρά του βασιλιά και το 2019 προβιβάστηκε σε ταγματάρχη.

Τρεις μήνες όμως αργότερα αποπέμφθηκε, επειδή δεν κατέβαζε το κεφάλι μπροστά στη βασίλισσα. Οι φήμες λένε ότι οδηγήθηκε στη φυλακή υψίστης ασφαλείας Μπανγκ Κουάνγκ. Στη φυλακή αυτή πιστεύεται ότι κρατούνται 1.000 μελλοθάνατοι που παρακολουθούνται διαρκώς από τις κάμερες ασφαλείας. Σύμφωνα πάντως με τον ειδικό σε θέματα που αφορούν στην Ταϊλάνδη, Άντριου ΜακΓκρέγκορ Μάρσαλ, η Σινεενάτ κρατείτο στη γυναικεία πτέρυγα άλλης φυλακής στην Μπανγκόκ.

Σήμερα ο 68χρονος βασιλιάς της Ταϊλάνδης, που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων επειδή έχει περάσει ολόκληρη την καραντίνα μέσα στην χλιδή στη Γερμανία, την ώρα που ο λαός του έχει αφεθεί στην κακή του τύχη, συγχώρεσε την Σινεενάτ και όπως όλα δείχνουν την ενέταξε στο χαρέμι του στο εξωτερικό, που αποτελείται από 20 πανέμορφες στρατιωτίνες.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Bild, η 35χρονη οδηγήθηκε στο αεροδρόμιο και μετέβη με ιδιωτικό αεροσκάφος στο Μόναχο, όπου την υποδέχθηκε το Σάββατο ο ίδιος ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης και στη συνέχεια μετέβησαν στο Grand Hotel Sonnenbichl στο θέρετρο Γκάρμις Παρτενκίρχεν. Ο Rama X., όπως είναι επίσης γνωστός, φέρεται να είχε κλείσει ολόκληρο τον τέταρτο όροφο για την άφιξη της, που περιλαμβάνει και ένα «δωμάτιο απολαύσεων» διακοσμημένο με «αντίκες και θησαυρούς» από την Ταϊλάνδη.

Όσον αφορά την τύχη της βασίλισσα Σουτίντα, οι πληροφορίες την θέλουν να περνά τον περισσότερο χρόνο μακριά από τον σύζυγό της, στο ξενοδοχείο «Βάλντεγκ» στο Ένγκελμπεργκ της Ελβετίας.

Πηγή: fr24news.com