Μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας πέταξαν σήμερα το πρωί πάνω από την Αθήνα, με αφορμή τον προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τον Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας και φέτος, διοργανώθηκαν εκδηλώσεις προκειμένου να προβληθεί το επιχειρησιακό έργο αλλά και το κοινωνικό έργο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Εκδήλωση της Πολεμικής Αεροπορίας, στο Τατόι

Εκδήλωση για τον εορτασμό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στην αεροπορική βάση Δεκέλειας στο Τατόι.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων λόγω των μέτρων για την προστασία από την πανδημία του κορονοϊού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης.

Για την προβολή της δράσης της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας δημοσιεύθηκε και βίντεο: