Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να  εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας.

Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.  Ιδρύθηκε στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980 και είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά

Με παρουσία  σε περισσότερες από 50 χώρες και περισσότερους από 40.000 εθελοντές, έχουν εκπληρωθεί περισσότερες από 450.000 ευχές παγκοσμίως, ενώ κάθε 16 λεπτά εκπληρώνεται μία ευχή παιδιού, σε κάποιο σημείο του πλανήτη.

Στην Ελλάδα, ενωμένοι όλοι μαζί, γενναιόδωροι χορηγοί, υποστηρικτές, οι εργαζόμενοι και οι 400 εθελοντές μας σε όλη τη χώρα, εκπληρώνουμε κατά μέσο όρο μια ευχή κάθε 36 ώρες. Από το 1996, που ιδρύθηκε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχουμε εκπληρώσει περισσότερες από 2.386 ευχές, 245 εκ ων οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2018.

Φέτος το Πάσχα το Make a wish δίνει τη δυνατότητα σε όλους να προμηθευτούν πασχαλινά δώρα για τα βαφτιστήρια και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, στην προσπάθεια που κάνει για να εκπληρώσει τα όνειρα παιδιών!

Κάντε την παραγγελία σας online και δώστε χαρά σε παιδιά με σοβαρές ασθένειες, που περιμένουν την ευχή τους. Κάντε τις αγορές σας με ένα κλικ εδώ.

Φέτος το Πάσχα θα είναι διαφορετικό. Αυτό που δεν αλλάζει, είναι η ελπίδα της Ανάστασης στην καρδιά μας και η πίστη για ένα καλύτερο αύριο! #μένουμε_σπίτι

Μια ευχή είναι δύναμη, ελπίδα, ζωή. Είναι φως στο σκοτάδι.