Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία μίλησε για όλους και για όλα.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός αποκάλυψε ότι παρακολουθεί Άγριες μέλισσες, έφτιαξε πατατοσαλάτα, ενώ εξομολογήθηκε ότι κάποτε την απέρριψαν λέγοντάς της ότι δεν είναι το «κορίτσι της διπλανής πόρτας».

Πιο συγκεκριμένα απαντώντας στην ερώτηση για το αν θα έλεγε «ναι» σε μια πρόταση αν ο σκηνοθέτης της ζητούσε να αλλάξει τα μαλλιά ή την εμφάνισή της, εκείνη σχολίασε πως δέχθηκε απόρριψη για έναν ρόλο, επειδή όπως είπε δεν ήταν το κορίτσι της διπλανής πόρτας. «Κάποτε μου είχαν πει ότι δεν είμαι ακριβώς το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Έτσι μου είχαν πει για έναν ρόλο κάποτε. Ήταν για ένα άλλο κανάλι, αλλά για σίριαλ που παίζεται ακόμα. Θα ήμουν εγώ και ένας σύντροφος. Θα κάναμε ένα ζευγάρι. Ίσως αυτός που μου το είπε θεωρεί ότι βγαίνω πάντα έτσι έξω», είπε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

Σχετικά με το Ρουκ Ζουκ, το οποίο και παρουσιάζει, η Ζέτα Μακρυπούλια το χαρακτήρισε όνειρο ζωής: «Αυτό το παιχνίδι το αγαπούσα από μικρή. Το ζητούσα αυτό το παιχνίδι και το έχω συζητήσει με διάφορα κανάλια μέχρι να φτάσουμε εδώ που έγινε. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που έχω το Ρουκ Ζουκ, ειδικά τώρα. Με όλο αυτό το πράγμα που έχει συμβεί, το Ρουκ Ζουκ είναι το φάρμακό μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω εκεί, και νεύρα να έχω και στενοχωρημένη να είμαι, να μην αλλάξει η διάθεσή μου». Και συμπλήρωσε: «Επίσης μου αρέσει αυτή η επαφή που έχω αναπτύξει με τον κόσμο, γιατί ξέρεις ότι δεν είμαι πολύ κοινωνική… Είμαι ένας άλλος άνθρωπος στο Ρουκ Ζουκ! Δεν με αναγνωρίζω. Νιώθω πολύ σαν το σπίτι μου. Έχω καταλάβει ότι αν δεν λυθούν οι παίκτες η εκπομπή θα είναι στεγνή».

Παράλληλα, η παρουσιάστρια του ANT1 μίλησε για το ιδιαίτερο καλοκαίρι που πέρασε: «Το καλοκαίρι μετά την πανδημία ήταν διαφορετικό αλλά ήσυχο. Εγώ από το χειμώνα ξεκίνησα να κάνω διακοπές μόνη».

Πηγή βίντεο: TlifeVideo