Μαλέσκου για Χεζόνια: «Αφήστε τον ήσυχο. Βάζει πολλά γκολ και τρίποντα» | ioanna maleskou

Πριν από λίγες εβδομάδες όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού είχαν ενθουσιαστεί, βλέποντας πως ο αγαπημένος τους Χεζόνια αντιδράει με καρδούλες και likes στην πανέμορφη Ιωάννα Μαλέσκου.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» έστελναν, μάλιστα, μηνύματα στην παρουσιάστρια και της ζητούσαν μεταξύ σοβαρού και αστείου να κάνει κάτι για να μείνει ο μπασκετμπολίστας στην Αθήνα και του χρόνου.

Κάποια στιγμή υπήρξαν και φήμες για σχέση μεταξύ της ξανθιάς παρουσιάστριας και του παίκτη του Παναθηναϊκού, όμως τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους.

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε στην εκπομπή του Fipster στο Youtube και απάντησε για την σχέση της με το μπάσκετ και τον φόργουορντ του ΠΑΟ.

«Μου αρέσει να βλέπω μπάσκετ. Δεν έχω στενές επαφές με ανθρώπους που παίζουν μπάσκετ. Αφήστε τον Χεζόνια ήσυχο. Βάζει πολλά γκολ και τρίποντα. Είναι πολύ αγαπητός από τον κόσμο και κάνει τα πάντα για να μείνει στην Ελλάδα. Ό,τι περνάει από το χέρι τους και όχι μόνο από το δικό του όπως φαίνεται. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και είναι δυνατός και ψηλός. Δεν έχω δεχθεί φλερτ από τον Χεζόνια. Μπορεί να είναι συμπάθεια από τον Χεζόνια. Μου στέλνουν μηνύματα για τον Χεζόνια».