Μάλγαρα: «Αν έπεσε μέσα στο βόθρο, πάει το παιδί» - «Το μωρό ήταν κάθε μέρα στο σπίτι μας», είπε η γιαγιά

Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η γιαγιά του 18μηνου αγοριού, που έχασε την ζωή του το μεσημέρι της Τετάρτης (02/06) στα Μάλγαρα ενώ βρισκόταν στο σπίτι των παππούδων του.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η ηλικιωμένη γυναίκα «το μωρό ήταν κάθε μέρα στο σπίτι μας», ωστόσο τα λίγα δευτερόλεπτα που το βρέφος διέφυγε τόσο της δικής της προσοχής όσο και του παππού του, ήταν αρκετά για να γίνει το μοιραίο.

«Κάθε μέρα ήταν εδώ το μωρό. Εμείς το κοιτούσαμε το παιδί. Η κόρη μου πότε δούλευε, πότε δεν δούλευε» είπε η γιαγιά του μικρού αγοριού, η οποία, μαζί με τον άντρα της, είχαν αναλάβει να φροντίζουν σε καθημερινή βάση το παιδί, όταν η μητέρα του εργαζόταν.

«Άδικα πήρα αμαρτία. Τον ψάχναμε, φάγαμε τους δρόμους με το αυτοκίνητο, με τα ποδήλατα, με τα μηχανάκια να το ψάχνουμε, πουθενά. Μόνο μία γειτόνισσα από εδώ είπε την αλήθεια, λέει: ‘αν έπεσε μέσα στο βόθρο πάει το παιδί’. Έπαιζε με τον παππού προς τα εκεί και πήγε μέσα στον βόθρο, στον μπαξέ, μόνο του. Και έπεσε μέσα στον βόθρο και έγινε αυτό που έγινε» πρόσθεσε η ηλικιωμένη, μιλώντας στο Star.

Όλα συνέβησαν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, σύμφωνα με όσα είπε μια ξαδέρφη της γιαγιάς του βρέφους. «Ξαφνικά το παιδί έφυγε μπροστά από τα μάτια τους. Έφυγε από την προσοχή τους. Κανείς δεν περίμενε να συμβεί αυτό» τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε πώς συνέβη η τραγωδία με το χαμό του 18μηνου βρέφους…