Το Τσίπουρο Καλαϊτζή παράγεται σχεδόν έναν αιώνα με τα ίδια υλικά, το ίδιο μεράκι, την ίδια μοναδικότητα και στοργή. Τα μυστικά του, καλά κρατημένα στο «τεφτέρι του παππού Χαράλαμπου Κρομμύδα», μεταφέρθηκαν στα εγγόνια του που θέλησαν να μοιραστούν ένα
άριστης ποιότητας, εκλεπτυσμένο τσίπουρο, με όλους.

Το Τσίπουρο Καλαϊτζή παρασκευάζεται από εξαιρετικά αρωματικά ελληνικά στέμφυλα από τη Θεσσαλική γη, εκεί όπου το 1947 μετοίκησε με την οικογένειά του ο Χαράλαμπος Κρομμύδας (ή Καλαϊτζής), φτιάχνοντας το
καλύτερο τσίπουρο στην περιοχή με εξαιρετική τέχνη και αγάπη. Το Μοσχάτο, η Μαλαγουζιά, το Σαββατιανό, ο Ροδίτης και το Ασύρτικο συναντιούνται, σε ένα αρμονικό πάντρεμα και
ζυμώνονται, στις ιδανικές συνθήκες, πάντα με την ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα του οινολόγου. Μαλακό, φινετσάτο και ειλικρινές χάρη στη διπλή απόσταξή του σε χάλκινο άμβυκα ασυνεχούς απόσταξης, το Τσίπουρο Καλαϊτζή, γεννιέται με υπομονή, πείσμα και αφοσίωση.
Σήμερα, ο Όμιλος Εταιρειών Mantis συνδυάζει τις παραδοσιακές αξίες και την αυθεντία του παλιού, με τις τελευταίες οινοποιητικές και αποστακτικές μεθόδους, γεφυρώνοντας το
παραδοσιακό με το καινοτόμο, αξίες που χαρακτηρίζουν τον Όμιλο σε όλα τα στάδια της καθημερινής του λειτουργίας. Με όραμα να προβάλει τον πλούτο της Ελληνικής Γης,
δημιούργησε το Mantis Greek Spirits Collection, μία επιλογή από τέσσερα ξεχωριστά
ελληνικά αποστάγματα. Στόχος να ανταποκριθούν με επιτυχία στις προσδοκίες του
καταναλωτικού κοινού και να κερδίσουν μία θέση στην καρδιά τους, δημιουργώντας παράλληλα και μία νέα κουλτούρα που θα ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας αναδεικνύοντας τις αξίες των ελληνικών ποτών ανά τον κόσμο.