Ένα βίντεο που κόβει την ανάσα, δείχνει το «μυστικό κρησφύγετου», του βασικού υπόπτου για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν το 2007 από το θέρετρο Πράια Ντα Λουζ το 2007 στην Πορτογαλία, στο οποίο βρέθηκαν ανατριχιαστικά ευρήματα.

Σύμφωνα με τη Mirror, πρόκειται για ένα εγκαταλελειμμένο και ερειπωμένο εργοστάσιο, το οποίο άνηκε κάποτε στον 43χρονο παιδόφιλο, Κρίστιαν Μπρούκνερ.

Στο συγκεκριμένο σημείο βρέθηκαν ευρήματα που ξεπερνούν ακόμα και την πιο νοσηρή φαντασία, καθώς κατά την έρευνα της γερμανικής αστυνομίας βρέθηκαν συσκευές USB και σκληροί δίσκοι, με περισσότερες από 8.000 εικόνες από κακοποιήσεις παιδιών, οι οποίοι ήταν θαμμένοι δίπλα στα απομεινάρια ενός νεκρού σκύλου. Ακόμα βρέθηκαν μαγιό μικρών κοριτσιών μέσα σ’ ένα τροχόσπιτο το οποίο άνηκε στον ύποπτο.

Σε βίντεο από το εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο που ανέδειξε ο ιστότοπος «60 Minutes», διακρίνονται οθόνες από ηλεκτρονικό υπολογιστή και διάφορα διασκορπισμένα κομμάτια από ηλεκτρονικές συσκευές, εγκαταλελειμμένα έπιπλα, πλαστικά κασόνια και κουβάδες γεμάτοι από αντικείμενα που έχουν αφεθεί στο έλεος της φύσης.

Η αστυνομία έκανε έφοδο στην ερειπωμένη τοποθεσία στο Neuwegersleben το 2016, όταν είχε ξεκινήσει έρευνα για την εξαφάνιση της 5χρονης Ίνγκα Γκέρικε, η οποία εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2015 και αγνοείται ακόμα.

Η 5χρονη Ίνγκα Γκέρικε

Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάποιο στοιχείο στο συγκεκριμένο σημείο που να συνδέει τον Μπρούκνερ με την εξαφάνιση της Ίνγκα. Φυλακίστηκε για τις φωτογραφίες που βρέθηκαν σε συσκευές αποθήκευσης USB και έδειχναν εικόνες από κακοποίηση παιδιών

Όπως είχε δηλώσει και ο Γερμανός εισαγγελέας Χανς Κρίστιαν Βόλτερς στο πρόγραμμα « 60 Minutes», δεν έχουμε τη σορό ή κομμάτια του σώματος, ωστόσο υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να πούμε ότι ύποπτος σκότωσε τη Μαντλίν», αναφερόμενος στα ισχυρά στοιχεία που ανέφερε ότι έχουν οι αρχές ότι η μικρή Μαντλίν είναι νεκρή.

Παρ’ όλ’ αυτά δεν θέλησε να πει ότι αν τα στοιχεία που βρέθηκαν έχουν να κάνουν με τις φωτογραφίες από το εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο.

«Προς το παρόν δεν μου επιτρέπεται να το σχολιάσω αυτό. Δεν δύναμαι να πω αν υπάρχουν ή αν δεν υπάρχουν φωτογραφίες της Μαντλίν», προσέθεσε ο Βόλτερς.

Ο Μπρούκνερ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φυλακή του Κιέλου όπου εκτίει ποινή κάθειρξης για υποθέσεις ναρκωτικών.

Κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης ο Γερμανός παιδόφιλος

Το 2011 ο Μπρούκνερ καταδικάστηκε σε 21 μήνες φυλάκιση για συμμετοχή σε εμπόριο ναρκωτικών.

Ο Μπρούκνερ επέστρεψε στη Γερμανία το 2018, με το ένταλμα που εκκρεμούσε για τις υποθέσεις ναρκωτικών. Παρ’ όλ’ αυτά, έχει καταδικαστεί και για το βιασμό μίας 72χρονης Αμερικανίδας στο θέρετρο Πράια Ντα Λουζ το 2005.

Τον Δεκέμβριο, καταδικάστηκε σε επτά χρόνια για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ωστόσο κατέθεσε έφεση και σύμφωνα με το γερμανικό δίκαιο η ποινή φυλάκισης δεν μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα.

Οι δικηγόροι του Κρίστιαν Μπρούκνερ, έχουν καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης καθώς έχει συμπληρώσει τα 2/3 της ποινής, πάντως οι Γερμανοί εισαγγελείς ανέφεραν στη Mirror ότι δεν έχει ελπίδες να τελεσφορήσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο: