Χειμαρρώδης και απολαυστική η Μαρία Κωνσταντάκη απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι ο τόπος της καλεσμένης που όλοι οι τηλεοπαρουσιαστές θα ήθελαν να έχουν καθημερινά απέναντι τους.

Ακομπλεξάριστη και με χιούμορ η όμορφη ηθοποιός μίλησε για τις διαφορές της σημερινής καραντίνας από την προηγούμενη, το σκυλί της τη Γκόλφω, την επιλογή της υιοθεσίας για τις γυναίκες που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και τα άγρια νιάτα της.

«Στην πρώτη καραντίνα θέλω να πω πως ήμουν καλύτερα. Τώρα, παρόλο που στη δεύτερη καραντίνα είναι πολύ πιο γεμάτο το πρόγραμμα μου. Δηλαδή συνεχίζω και πηγαίνω στη δουλειά, ενώ έχω και την Γκόλφω τον σκύλο μου που δεν την είχα στην πρώτη καραντίνα. Έχω χάσει γύρω στα 5, 6 κιλά από τις βόλτες που κάνουμε με την Γκόλφω» παραδέχθηκε, με χαμόγελο, η ηθοποιός σε κάποιο σημείο της συζήτησης.

«Προστατεύω πολύ την προσωπική μου ζωή. Τα λέω μετά, ίσως, γιατί το παρελθόν μετά παραγράφεται! Όπως το έγκλημα που μετά από κάποια χρόνια παραγράφεται», είπε χαρακτηριστικά. «Αυτό συμβαίνει επειδή σε μένα η τύπου αναγνωρισιμότητα μου προέκυψε σχετικά μεγάλη, οπότε είχα συνηθίσει σε έναν τέτοιο τρόπο ζωής να μην ξέρει ο τρόπος την προσωπική μου ζωή. Από την άλλη, ενώ φαίνομαι αρκετά εξωστρεφής, δεν είμαι τόσο. Δηλαδή και η μάνα μου κάτι θα το μάθει μετά από καιρό», είπε η Μαρία Κωνσταντάκη αποκαλύπτοντας ότι «ήθελα να παντρευτώ κάποιον αλλά εκείνος δεν ήθελε, μάλλον είχε σωστό ένστικτο».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πριν κλείσει την κουβέντα δεν δίστασε μάλιστα να τη ρωτήσει και για τα περίεργα μέρη στα οποία έχει κάνει σεξ, όπως έξω από το νεκροταφείο ή μπροστά σε ένα άγαλμα για να λάβει την απάντηση: «πριν από χρόνια έκανα σεξ στη Σταδίου μπροστά στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη. Ήμασταν νέοι, ήταν νύχτα και ήταν πολύ πριν του κορωνοϊού».