Μαρία Ναυπλιώτου για καταγγελίες: Τα κόμματα να μιλήσουν για τα θύματα (pic)

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου θέλησε να παρακινήσει τα θύματα να βρουν δύναμη, με αφορμή τις καταγγελίες κατά μεγάλων ονομάτων στο χώρο του θεάτρου.

Ειδικότερα, η ηθοποιός παρακινεί όλα τα θύματα να μιλήσουν για την κακοποίηση που δέχτηκαν, καθώς τώρα δεν είναι η ώρα για σιωπή.

“Αυτοί οι άνθρωποι, τα θύματα μας χρειάζονται. Καλώ όλους τους συναδέλφους μου από τον καλλιτεχνικό χώρο να πάρουν θέση για τη βία και την κακοποίηση. Ας ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους που μας χρειάζονται.

Εύχομαι ο δημόσιος διάλογος να γίνεται με σεβασμό, να σταματήσει ο διασυρμός (είτε του θύματος είτε του θύτη), να σταθούμε δίπλα στα παιδιά που μας χρειάζονται και τρομοκρατούνται καθημερινά από δηλώσεις και κινήσεις-πυροτεχνήματα.

Εύχομαι να μείνουμε μια ενωμένη γροθιά ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή βίας. Εύχομαι τα κόμματα να σταματήσουν να μιλάνε για τις πολιτικές τους και να μιλήσουν για τα θύματα. Αυτοί οι άνθρωποι μας χρειάζονται. Δεν είναι ώρα για σιωπή”, έγραψε η Μαρία Ναυπλιώτου σε story στο Instagram.