Μαρίνα Πατούλη: Πάσχω από καρδιακή ανεπάρκεια – Δεν έχω επικοινωνία με τον Γιώργο Πατούλη

Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» μίλησε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της, έπειτα από την περιπέτεια που είχε και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική χθες το πρωί.

Η ίδια είπε: «Υπάρχει ένα χρόνιο πρόβλημα. Εκδηλώθηκε πέρυσι το καλοκαίρι. Πάσχω από καρδιακή ανεπάρκεια. Είμαι σε αυστηρή επιτήρηση από τον θεράποντα ιατρό μου.

Έκανα εισαγωγή χθες στο νοσοκομείο, έπρεπε να παραμείνω, αλλά επειδή το παιδί ήταν μόνο, αποφάσισα με ατομική ευθύνη να επιστρέψω στο σπίτι μου. Παίρνω τη φαρμακευτική μου αγωγή. 

Έχω κάποια άσχημα συμπτώματα. Πιστεύω, όμως, ότι όλα θα πάνε καλά» ανέφερε η κυρία Πατούλη για την κατάσταση της υγείας της.

Στην πορεία, είπε ότι ο σύζυγός της δεν επικοινώνησε μαζί της: «Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του. Περνάω το Γολγοθά της προσωπικής μου υγείας και του οικογενειακού μου θέματος. Δεν έχω παρακολουθήσει τα κανάλια για να δω τι είπε ο κ. Ρώμας. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου, είναι αυτοί που με αγαπάνε πραγματικά και το έχουν αποδείξει. Στέκονται κοντά μου με φυσική παρουσία» υπογράμμισε.

H Μαρίνα Πατούλη, πάλι μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», είχε επιβεβαιώσει ότι αυτό το διάστημα η ίδια και ο Γιώργος Πατούλης, έπειτα από 35 χρόνια γάμου, ζουν χωριστά αλλά, όπως δήλωσε, ως γυναίκα παλεύει και θα συνεχίσει να το κάνει για την οικογένειά της. «Αυτό που θέλω εγώ να πω είναι ότι “όπως σε κάθε οικογένεια υπάρχουν στιγμές κρίσης, θεωρώ ότι με τον Γιώργο αντιμετωπίζουμε μια κρίση“. Όμως, αυτό που θέλω να δηλώσω είναι ότι εγώ ουδέποτε θέλησα ούτε θέλω να χωρίσω με τον Γιώργο.

Είμαι στυλοβάτης της οικογένειας και θεωρώ ότι ως γυναίκα, ως μητέρα και ως αληθινός άνθρωπος που πάντα μιλάω με ειλικρίνεια στο κοινό και στους ανθρώπους που μας παρακολουθούν, αγαπώ την οικογένειά μου, αγαπώ τον άντρα μου και θα συνεχίσω να πορεύομαι μέσα από αυτή τη διαδικασία και ελπίζω και ο Γιώργος να βλέπει με το ίδιο μάτι την κοινή μας πορεία».