Μαρινάκης: Να είστε πολύ προσεκτικοί με τον ιό και να προστατεύετε τον εαυτό σας

Στου Ρέντη βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να δώσει το παρών στον καθιερωμένο αγιασμό της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού κατά την έναρξη κάθε σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» ευχήθηκε σε Μαρτίνς και παίκτες να έχουν μια καλή σεζόν, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου παραβρέθηκε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μιλώντας στους ποδοσφαιριστές, ο πρόεδρος των Πειραιωτών στάθηκε για ακόμη μια φορά στην κατάσταση με τον κορωνοϊό, ζητώντας από όλους να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί.

«Θέλω να σας ευχηθώ να είστε υγιείς και να έχουμε μια ακόμη επιτυχημένη σεζόν. Θα ήθελα να σας επισημάνω να είστε πολύ προσεκτικοί με τον ιό και να προστατεύετε τον εαυτό σας και τις οικογένειές σας. Να είστε συγκεντρωμένοι και με σκληρή δουλειά να πετύχουμε όλους τους στόχους μας, αρχής γενομένης από την ευρωπαϊκή πρόκριση και την καλή έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα που ξέρει να διαχειρίζεται και να ξεπερνά σαν οικογένεια, τα οποία τυχόν μικροπροβλήματα ανακύπτουν. Και πάλι εύχομαι όλοι να είστε υγιείς και τα καλύτερα είναι μπροστά μας», ανέφερε μεταξύ άλλων.