Μαρτίνς: Καμία δικαιολογία, δεν δείξαμε την επιθετικότητα και τη θέληση που χρειαζόταν | martins scaled

Δεν δικαιολόγησε τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την ισοπαλία χωρίς σκορ (0-0) κόντρα στον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

«Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δικαιολογίες, γιατί και ο αντίπαλος είχε πολλές απουσίες. Δεν κερδίσαμε γιατί δεν δείξαμε την επιθετικότητα και τη θέληση που χρειαζόταν. Αφήναμε τα πράγματα να συμβαίνουν και αντιδρούσαμε σε αυτά, δεν δημιουργούσαμε εμείς τις προϋποθέσεις για να σκοράρουμε. Αφήναμε το χρόνο να περνά χωρίς να παίξουμε με επιθετικότητα και ένταση. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα γιατί αμύνθηκε πολύ καλά», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Όσο για το αν κρατά κάτι θετικό από το ματς στη Ριζούπολη, είπε: «Υπάρχει μόνο ένα θετικό. Το παιχνίδι θα λειτουργήσει σαν μάθημα ότι τίποτα δεν έχουμε κατακτήσει. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα εσωτερικό ξυπνητήρι, για μένα, το τεχνικό τιμ και τους πάντες. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση ως το τέλος αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Τέλος, για τη νέα έξαρση του κορωνοϊού είπε: «Η κατάσταση αυτή επηρεάζει όλη την κοινωνία, φυσικά τον Ολυμπιακό και πάλι τους φιλάθλους. Είναι λογικό να μη μας αρέσει αυτή η κατάσταση. Σήμερα ο Ολυμπιακός δεν πίεσε αρκετά για να φτάσει στο στόχο του και ο αντίπαλος άντεξε αυτή την πίεση».