Μαρτίνς: Είμαστε με μεγάλη διαφορά η καλύτερη ομάδα

Ο προπονητής του Ολυμπαικού, Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε για την κλήρωση του Ολυμπιακού στον β’ προκριματικό του Champions League, αλλά και τους στόχους των Πειραιωτών ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Πορτογάλος δήλωσε πως ο μεγάλος στόχος των Πειραιωτών είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ελλάδα και σε ό,τι αφορά την αποστολή τη Ντιναμό Τιφλίδας και τη Νέφτσι Μπακού σχολίασε ότι δεν θα είναι εύκολο εμπόδιο.

Όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού στο OlympiakosTv:

«Έχουμε πολλές προσδοκίες. Προφανώς προσδοκούμε να είμαστε και πάλι πρωταθλητές Ελλάδας και αυτός είναι ο μεγάλος στόχος μας. Εγχώρια να κερδίσουμε τα τρόπαια που διεκδικούμε και στη συνέχεια να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Αυτό θα προσπαθήσουμε και όλη η διαδρομή μας θα ξεκινήσει στις 20-21 Ιουλίου.

Πάντα γνωρίζαμε πως θα αντιμετωπίζαμε ομάδες πρωταθλήτριες των χωρών τους. Η ομάδα της Γεωργίας όπου υπάρχουν ανταγωνιστικές ομάδες και αυτή του Αζερμπαϊτζάν, είναι ομάδες που έχουν ποιότητα και που απαιτούν από εμάς την μέγιστη υπευθυνότητα και μεγάλη προσπάθεια γιατί δεν θα βρούμε μπροστά μας καμία εύκολη αντίπαλο. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι εύκολο και πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να κερδίσουμε τα παιχνίδια και να προκριθούμε»