Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στην εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ της Super League, τονίζοντας πως φάνηκε πολύ χρήσιμη στους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των Πειραιωτών:

Στη διαχερίση της ήττας

«Καμία ήττα δεν είναι καλή, αλλά παραδόξως αυτή η ήττα φάνηκε πολύ χρήσιμη σε εμάς. Όλοι οι παίκτες μετά από αυτή την ήττα ξύπνησαν, ήταν μια αναγκαία επαγρύπνηση για εμάς. Έπρεπε όλοι να θυμηθούμε πως πρέπει να γίνουμε η ομάδα που ήμασταν».  

Στην ομοιότητα με τη Λίβερπουλ

«Είναι θετικό πως ο κόσμος πιστεύει σε εμάς. Πρέπει  να σταματήσουμε να κάνουμε κάποια λάθη. Είναι ανθρώπινο αυτό που συνέβη, δεν έχει συμβεί μόνο σε εμάς. Ίσως παίζει ρόλο πως κατακτήσαμε πρόωρα τον τίτλο. Μοιάζει με την περίπτωση της Λίβερπουλ. Όμως η Λίβερπουλ δεν έχει κάτι άλλο να διεκδικήσει σε αντίθεση με εμάς». 

Στους αριθμούς που λένε την αλήθεια

«Θέλω να υπενθυμίσω κάποια πράγματα σε όσους μας αμφισβητούν. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής, διαθετει καλύτερη άμυνα, καλύτερη επίθεση, πρώτο σκόρερ, δεν μπορεί κανείς να μας στερήσει τη λάμψη όσων κατακτήσαμε». 

Στην υπόσχεση προς τους φίλους του Ολυμπιακού

«Ναι, αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν είναι σε καλή στιγμή, αλλά να είναι σίγουροι οι φίλοι μας πως στη συνέχεια θα είμαστε η ομάδα που έχουν συνηθίσει να βλέπουν!».