Μάθιου Μακόναχι & Γούντι Χάρελσον: To μυστικό της αληθινής φιλίας! | Woody Harrelson Matthew McConaughey

«Το γέλιο δεν είναι καθόλου άσχημη αρχή για μια φιλία. Και είναι μακράν το καλύτερο για να τελειώσεις μια φιλία».

Όσκαρ Ουάιλντ, 1854-1900, Ιρλανδός συγγραφέας

Οι σχέσεις μεταξύ πρωταγωνιστών σε ταινίες και σειρές του Χόλιγουντ είναι πολλές φορές ανταγωνιστικές, ταραχώδεις ή παγερά τυπικές. Ακόμα κι αν όλα δείχνουν αρμονικά ανάμεσα σε δύο «αστέρια» μιας παραγωγής, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε να κάνουμε με μια «λυκοφιλία», η οποία τερματίζεται άδοξα μετά τη λήξη των γυρισμάτων.

Υπάρχουν όμως και κάποιες περιπτώσεις που κάνουν τη διαφορά, με τη συνεργασία μπροστά στην κάμερα να «δένει» ακόμα περισσότερο δύο ανθρώπους και να ενισχύει φιλίες που προϋπάρχουν.

Αυτό φαίνεται πως συνέβη με τον Μάθιου Μακόναχι και του Γούντι Χάρελσον, που μετά τα γυρίσματα της πρώτης θρυλικής σεζόν του True Detective πριν από έξι χρόνια ήρθαν ακόμα πιο κοντά, σε σημείο μάλιστα που ο ένας από αυτούς να χαρακτηρίζει πλέον τη φιλία τους… αδελφική.

Σε φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram του ο Μακόναχι ποζάρει χαμογελαστός μέσα στο νερό μαζί με τον φίλο του, Γούντι Χάρελσον. Αν και δεν γνωρίζουμε πού τραβήχτηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία, δεν είναι λίγες οι φορές που οι δύο κολλητοί έχουν πάει μαζί διακοπές. Το 2018 μάλιστα επισκέφτηκαν και τη χώρα μας με τις οικογένειές τους.

Μάθιου Μακόναχι & Γούντι Χάρελσον: To μυστικό της αληθινής φιλίας! | one 2

«Αδέλφια από άλλη μάνα;» διερωτάται ο Μακόναχι στη λεζάντα της φωτογραφίας, με τους περισσότερους σχολιαστές φυσικά να αναφέρονται στην άκρως επιτυχημένη σειρά που προκάλεσε αίσθηση το 2014. «Περισσότερο True Detective παρακαλώ», γράφει ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σχολιάζει «True Detective Season 4»!

Ο Γούντι Χάρελσον και ο Μάθιου Μακόναχι είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια και είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν σε ταινίες στη μεγάλη οθόνη. Η πρώτη τους τηλεοπτική συνεργασία ήταν στο True Detective που αναμφίβολα «σφράγισε» ανεξίτηλα την καριέρα και των δύο.

Δείτε το σχετικό βίντεο: