Ματίνα Παγώνη: Για ποιο λόγο δέχτηκε υβριστική επίθεση από τους πολίτες;

Πρόταση να στηθούν συνεργεία εμβολιασμού έξω από κάθε σχολείο, ώστε να εμβολιάζονται τα παιδιά έκανε η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Η πρότασή μας είναι, συνεργεία έξω από κάθε σχολείο για να εμβολιαστούν παιδιά. Θα πάνε να εμβολιαστούν. Όλη την ημέρα που θα είναι τα παιδιά εκεί, να υπάρχει συνεργείο και να εμβολιαστούν τα παιδιά. Ειδικά τα μεγάλα παιδιά, δεν χρειάζονται τους γονείς για να πάνε να εμβολιαστούν» δήλωσε στο MEGA και την εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» η κ. Παγώνη.

Η πρότασή της αυτή ωστόσο προκάλεσε την έντονη αντίδραση μερίδας των πολιτών, οι οποίοι επιτέθηκαν στην πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ με υβριστικά σχόλια.

Δείτε κάποια από τα σχόλια κατά της κ. Παγώνη

«Δεν είναι τυχαίο ότι η καρακάξα Ματινα Παγώνη είπε ότι να βάλουν εμβολιαστική κέντρο στα σχολεία ……… κάτι Ετοιμάζουν» γράφει μια χρήστης στο Twitter.

«Η πουρόγρια Παγώνη απαιτεί να εγκατασταθούν εμβολιαστικά κέντρα έξω από τα σχολεία για να μπολιάζονται τα παιδιά με το νεοταξικό δηλητήριο» γράφει ένας άλλος χρήστης.

«Και η ΝΤΡΟΠΉ ντρέπεται με εσάς σαύρες» σπεύδει να συμπληρώσει ένας ακόμα.

«Η Παγώνη πότε θα πάει φυλακή…. θέλει να πάει σαν το πρεζονι στα διαλείμματα …να τσιμπήσει τα παιδιά εν αγνοία των γονιών» θα πει ένας άλλος.

«Αυτά τα συμπτώματα είναι από την @γαμί@!!!!» γράφει κάποιος άλλος.