Σε δηλώσεις του, ο εξτρέμ της Ομόνοιας, Χάρης Μαυρίας, τόνισε πως θα προτιμούσε την Τούμπα γεμάτη στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

«Ο κόσμος λείπει από τα γήπεδα. Μακάρι να ήταν γεμάτη η Τούμπα. Ξέρω πως είναι αυτό το γήπεδο με κόσμο και θα ήταν καλό. Δεν υπάρχει παίκτης που να θέλει να παίζει σε άδειο γήπεδο», τόνισε ο διεθνής εξτρέμ.

«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στο Europa League. Φτάσαμε εδώ με προκρίσεις απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους. Θεωρώ πως μπορούμε να σταθούμε στον όμιλο που βρισκόμαστε», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Έχουμε το δικό μας στυλ. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή άμυνα και προσπαθούμε να επιτεθούμε με αρκετούς τρόπους. Ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε μια πάρα πού καλή ομάδα, αλλά είμαστε έτοιμοι για αυτό. Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει δυναμώσει πάρα πολύ. Κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα ενώ συνεχώς έχει καλή παρουσία. Ανέκαθεν ο ΠΑΟΚ ήταν μια δυνατή ομάδα απλά τα τελευταία χρόνια είναι αποτελεσματικός. Για κάθε παίκτη αποτελούν κίνητρο οι ευρωπαϊκοί αγώνες. Είμαστε όλοι έτοιμοι».