Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

MAZDA AUTOONE : Διαρκής ανάπτυξη

Για την υλοποίηση ενός ονείρου, την εμπορική διάθεση των ιαπωνικών μοντέλων   Mazda, αναφέρθηκε  ο επικεφαλής του ομίλου Συγγελίδη Πολυχρόνης Συγγελίδης, στα εγκαίνια της Mazda Autoone, επισημαίνοντας την ανάγκη να αποκτήσει η μάρκα την θέση που της αξίζει.

Ο ίδιος είπε την Πέμπτη 6 Ιουνίου, ότι «Δημιουργήσαμε ένα κατάστημα-ναυαρχίδα που   φέρνει την αυτοκινητιστική εμπειρία του πελάτη σε νέο επίπεδο, παραδίδοντας τόσο αυτοκίνητα, όσο και υπηρεσίες, εξέχουσας ποιότητας», στην εκδήλωση του νέου καταστήματος , ως επίσημου σημείου πώλησης της σύγχρονης γκάμας των μοντέλων Mazda στην Ελληνική αγορά, παρουσία του πρέσβη της Ιαπωνίας Yasuhiro Shimizu, του Regional Director Mazda Central & South East Europe David McGonigle,   του Γιάννη και Γιώργου Συγγελίδη, του μέλους ΔΣ και Sales & Marketing Δημήτρη Καββούρη, καθώς και όλοι οι διευθυντές του Ομίλου.

Θα δημιουργήσει  μοναδική αξία για τους πελάτες

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. McGonigle, είχε αναφέρει την Τετάρτη 22 Μαίου, στην πρώτη παρουσίαση της μάρκας πως «Φιλοδοξία του brand της Mazda είναι να τοποθετηθούμε ξεκάθαρα και να διαφοροποιηθούμε από το ανταγωνισμό, δημιουργώντας μοναδική αξία για τους πελάτες. Το brand μας έχει εξελιχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και η φιλοδοξία μας είναι να αναπτυχθούμε ακόμα περισσότερο. Προσφέροντας στους πελάτες μας εντυπωσιακά μοντέλα που παρέχουν μια μοναδική ευχαρίστηση οδήγησης, μαζί με after-sales εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας και μια συνολικά μοναδική αγοραστική εμπειρία, ευελπιστούμε να χτίσουμε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με το ελληνικό κοινό».

Πρωταρχικός στόχος η διαρκής και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών

Πιο αναλυτικά, η ολοκληρωμένη υπερσύγχρονη μονάδα – πρότυπο της Mazda Autoone συνολικής έκτασης 2.100 τ.μ. έχει ως πρωταρχικό στόχο την διαρκή και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο κα σε επίπεδο υπηρεσιών μετά την πώληση, στοχεύοντας σε μια κορυφαία εμπειρία εξυπηρέτησης. Πρόκειται για την πρώτη έκθεση – πρότυπο στην Ευρώπη που υιοθετεί τη νέα εταιρική ταυτότητα της. Η Autoone A.E. διαθέτει πολυτελή έκθεση όπου παρουσιάζει τις νέες εκδόσεις όλων των μοντέλων της μάρκας, εξουσιοδοτημένο συνεργείο με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σύγχρονα ειδικά εργαλεία διάγνωσης και επισκευής αλλά και πλούσια γκάμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Παράλληλα, προσφέρει στους πελάτες της δυνατότητα δοκιμαστικής οδήγησης για όλα τα μοντέλα της Mazda καθώς και αυτοκίνητο αντικατάστασης για τους πελάτες του συνεργείου.

Οι επισκέπτες θα γνωρίσουν όλη την σειρά της ιαπωνικής μάρκας

Μάλιστα, οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν πλέον την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά και να οδηγήσουν όλη την ευρωπαϊκή σειρά μοντέλων της ιαπωνικής μάρκας, ξεκινώντας από το Mazda2, το ολοκαίνουριο Mazda3, το Mazda6, το Mazda CX-3, το Mazda CX-5 και το εμβληματικό Mazda MX-5. Όλα τα αυτοκίνητα χαρακτηρίζονται από την σχεδιαστική γλώσσα Κodo: Soul of Motion, τεχνολογίες SkyActiv και πλήρη γκάμα συστημάτων ασφαλείας i-ActivSense safety. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν φίλοι και συνεργάτες οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα εποχή Mazda, να ξεναγηθούν στο νέο κατάστημα και να διασκεδάσουν στο πάρτυ που ακολούθησε. Την εκδήλωση μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους η Εμπορική Ακόλουθος της Ιαπωνικής Πρεσβείας Yukiko Fujisawa, ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Η Mazda  επιστρέφει με νέες βάσεις και νέες προοπτικές

Πλέον μετά από μια πενταετία το σκηνικό αλλάζει και η  Mazda  επιστρέφει με νέες βάσεις και νέες προοπτικές, καθώς μέχρι σήμερα η εταιρία  λειτουργεί στην Ελλάδα με ένα δίκτυο 14 εξουσιοδοτημένων επισκευαστών οι οποίοι παρέχουν service, συντήρηση και αυθεντικά ανταλλακτικά Mazda. Ήδη υπάρχουν εξουσιοδοτημένα συνεργεία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, την Ξάνθη, την Πτολεμαΐδα, την Πάτρα, τα Ιωάννινα, την Κομοτηνή και τον Βόλο. Οι λιανικές πωλήσεις της πλήρους σειράς των μοντέλων Mazda  ξεκίνησαν μέσω του καταστήματος-ναυαρχίδα στην Αθήνα, το οποίο   λειτουργεί ο Όμιλος Συγγελίδη όπου συμπεριλαμβάνεται τόσο ένα σύγχρονος εκθεσιακός χώρος αλλά και τεχνικές εγκαταστάσεις.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα