Δύο ακόμα κομμάτια προστέθηκαν στη συλλογή κοσμημάτων Unstoppable της Σερένα Γουίλιαμς. Πρόκειται για ένα κολιέ και ένα βραχιόλι, το καθένα με έναν μοναδικό ασημένιο κύκλο κι ένα μικρό διαμάντι.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η διάσημη τενίστρια μοιράστηκε ότι η συλλογή αντιπροσωπεύει τη γαλήνη και την ενότητα, ενώ υπενθυμίζει ότι η αισιοδοξία και η δύναμή σας είναι ασταμάτητη.

Επίσης, σε δηλώσεις της στο περιοδικό People είπε ότι ο κυκλικός σχεδιασμός ήταν εμπνευσμένος από ένα παρόμοιο μενταγιόν που φορούσε κατά τη διάρκεια της ιστορικής νίκης της το 2015.

«Φορούσα ένα κυκλικό κολιέ όταν κέρδισα και τα τέσσερα Grand Slams στη σειρά», δήλωσε η Σερένα. «Είχα κερδίσει τέσσερα συνεχόμενα φορώντας αυτό το κολιέ. Ήμουν πραγματικά ασταμάτητη».

Shop Serena Williams' New 'Unstoppable' Jewelry, Support Black ...

Η πρώην πρωταθλήτρια του τένις ανακοίνωσε ότι τα έσοδα από την πώληση των δύο αυτών κοσμημάτων, θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Βοήθειας Μικρών Επιχειρήσεων του Opportunity Fund, ώστε να υπάρξει άμεση στήριξη για τους μαύρους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού.

Serena Williams pledges profit of Unstoppable Collection to ...

Επιπλέον, ποσοστό των κερδών από τις πωλήσεις άλλων κομματιών της συλλογής, θα διατεθεί και αυτό στον οργανισμό.

Shop Serena Williams' New 'Unstoppable' Jewelry, Support Black Busines

«3,3 εκατομμύρια -10%- των μικρών επιχειρήσεων του έθνους βγήκαν εκτός λειτουργίας για πάντα μεταξύ Φεβρουαρίου και Απριλίου», δήλωσε η Luz Urrutia, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Opportunity Fund, σε δελτίο Τύπου.

«Αλλά οι επιχειρήσεις των μαύρων υπέστησαν το μεγαλύτερο πλήγμα, με περισσότερο από το 40% αυτών να βάλουν λουκέτο λόγω της οικονομικής κρίσης που προκλήθηκε από την Covid-19».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ