Αντωνοπούλου για Παπαδάκη: Έφυγα από την εκπομπή του Γιώργου επειδή τσακωθήκαμε

«Πριν κάνα μήνα έβλεπα την εκπομπή και έστειλα μήνυμα στον Γιώργο Παπαδάκη και του είπα “καλημέρα Ελλάδα” και μου απάντησε “ευχαριστώ”»

Μπάγια Αντωνοπούλου, Γιώργος Παπαδάκης

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησε για την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη κι αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Η δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και αρχικά, αποκάλυψε πως δέχτηκε ξανά πρόταση για να επιστρέψει στην πρωινή ενημέρωση.
«Χτύπησε το τηλέφωνό μου για να επιστρέψω στην πρωινή ενημέρωση, αλλά δεν θα το κάνω. Έχω κάνει φαντάρος, είναι πάρα πολύ δύσκολο το ωράριο. Είναι πάρα πολλές οι ώρες, πάρα πολλή η πίεση. Μου άρεσε όταν το έκανα, αλλά ήταν για πιο μικρή ηλικία, τώρα πια δεν το αντέχω, έχω κλείσει μόνη μου την πόρτα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για το τηλεοπτικό «διαζύγιο» ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου.

«Το “διαζύγιο” ανάμεσά τους δεν μου έκανε εντύπωση. Ο Γιώργος είναι one man band, δεν έχει συμπαρουσιαστές, του αξίζει να είναι εκεί. Εγώ τσακώθηκα με τον Γιώργο κι έφυγα. Κανείς δεν μπορεί να φτάσει εκεί που είναι αυτός», εξήγησε.

Τέλος, για το «Καλημέρα Ελλάδα», είπε: «Είναι μια εκπομπή που έχει πάρα πολλές απαιτήσεις και κάποια πράγματα θέλουν πολύ γερό στομάχι. Ήμουν πιο μικρή τότε και τα έπαιρνα πιο προσωπικά τα πράγματα κι έφυγα με ένταση. Πριν κάνα μήνα έβλεπα την εκπομπή και του έστειλα μήνυμα και του είπα “καλημέρα Ελλάδα” και μου απάντησε “ευχαριστώ”. Ήταν η πρώτη φορά που μιλήσαμε από τότε».

Ίσως σας ενδιαφέρουν