Δανάη Μπάρκα: Αποχωρεί και δεύτερο πρόσωπο από την ομάδα της

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη» την ερχόμενη σεζόν θα μεταφερθεί στη μεσημεριανή ζώνη 13:30 έως 15:30

Πάμε Δανάη

Δύο πρόσωπα αποχωρούν από την ομάδα της Δανάης Μπάρκα και δεν θα είναι την επόμενη σεζόν στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη».

Μετά την αποχώρηση της Δέσποινας Καμπούρη, που ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες, ο Γιώργος Κρικοριάν δεν θα βρίσκεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στην παρέα του «Πάμε Δανάη», σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρωινού». Επίσης όπως αναφέρεται, η εκπομπή θα μεταφερθεί στη μεσημεριανή ζώνη από τη 13:00 έως τις 15:30, που μένει κενή μετά τη λήξη της συνεργασίας της Ελένης Μενεγάκη με το MEGA.

Δείτε το βίντεο 

Η αποχώρηση της Δέσποινας Καμπούρη

Η Δέσποινα Καμπούρη δεν θα συνεχίσει στο «Πάμε Δανάη» όπως είπε η ίδια σε δηλώσεις της. Η δημοσιογράφος εξήγησε στο «Super Κατερίνα» ότι έχει κλείσει ο κύκλος της τονίζοντας ότι οι σχέσεις της με την παρουσιάστρια είναι καλές.

«Ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά όπως και η προηγούμενες Ήταν μια πολύ όμορφη συνθήκη και αυτό φαίνεται. Δεν είναι ψέμα. Μπορώ να σου το επιβεβαιώσω γιατί είναι κάτι που έχω ήδη συζητήσει και με το κανάλι και με τη Δανάη. Δεν ξέρω τι έχει αποφασιστεί για την εκπομπή. Ξέρω μόνο ότι εγώ δεν θα είμαι και είναι κάτι που το αποφάσισα λίγο πριν από το Πάσχα και θεώρησα πολύ τίμιο να το πω όσο πιο έγκαιρα στους άμεσα ενδιαφερόμενους, κυρίως τη Δανάη και φυσικά το κανάλι» είπε η Δέσποινα Καμπούρη. 

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν