Eurovision 2026: Σάρωσε σε τηλεθέαση ο Β’ Ημιτελικός στην ΕΡΤ
Στο γενικό σύνολο, ο μέσος όρος του Β’ Ημιτελικού ήταν 25,6%, με το υψηλότερο ποσοστό να βρίσκεται στο 31,2% στο τέταρτο 00:00 – 00:15
Η μεγάλη απήχηση της Antigoni Buxton και του «Jalla» στο ευρύ κοινό είχε, χθες Πέμπτη 14 Μαΐου, αντίκτυπο και στην τηλεθέαση του Β’ Ημιτελικού που έφερε την εκπρόσωπο της Κύπρου στον τελικό της 70ής Eurovision, το Σάββατο 16 Μαΐου.
Η ΕΡΤ1 σημείωσε πάρα πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, με τον Β’ Ημιτελικό να έχει μέσο όρο 35,6% στο δυναμικό κοινό, φτάνοντας μέχρι το 42,8% στο τελευταίο τέταρτο (00:00 – 00:15).
Στο γενικό σύνολο, ο μέσος όρος του Β’ Ημιτελικού ήταν 25,6%, με το υψηλότερο ποσοστό να βρίσκεται στο 31,2% στο τέταρτο 00:00 – 00:15.
Η τηλεθέαση αναλυτικά…
Δυναμικό κοινό
Eurovision – Β’ Ημιτελικός – 35,6%
Γενικό σύνολο
Eurovision – Β’ Ημιτελικός – 26,5%
Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.