Η Λένα Φλυτζάνη αναλαμβάνει κι επίσημα την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ
Δείτε την ανακοίνωση του σταθμού
Την παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ αναλαμβάνει η Λένα Φλυτζάνη, μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη.
Την Πέμπτη 28 Μαΐου ο σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, επισημαίνοντας πως η Χριστίνα Βίδου που είχε αναλάβει προσωρινά το πόστο, θα συνεχίσει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ
«Ο ΣΚΑΪ με χαρά ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2026 την παρουσίαση του καθημερινού Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού αναλαμβάνει η Λένα Φλυτζάνη. Με σπουδές στη Νομική και τη Δημοσιογραφία, η Λένα Φλυτζάνη ανήκει στη νέα γενιά δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ και τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου συνεχίζει η Χριστίνα Βίδου. Ο ΣΚΑΪ εύχεται στη Λένα Φλυτζάνη κάθε επιτυχία στα νέα της καθήκοντα».
Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.