Η «Μάγισσα»: Οι ήρωες την αποχαιρετούν

Τη δραματική σειρά του ANT1 παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό στο σύνολο του κοινού, κατά μέσο όρο περίπου 1.540.000 τηλεθεατές

Η Μάγισσα, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Έλλη Τρίγγου, Γιώργος Γάλλος, Τηλεθέαση,

H «Μάγισσα» έριξε αυλαία με ένα καθηλωτικό επεισόδιο, όπου οι ήρωες ελευθερώθηκαν από τα δεσμά τους.

«Ένας παλιός μύθος λέει πως μέσα σε κάθε άνθρωπο βρίσκονται δύο λύκοι. Ο ένας εκπροσωπεί καθετί καλό σ΄ αυτόν τον κόσμο και ο άλλος καθετί κακό. Και βρίσκονται σε μια αέναη σύγκρουση. Ο λύκος που νικάει είναι ο πιο καλά ταϊσμένος. Πίσω σε εκείνες τις μέρες, κοντά στις πύλες του Άδη σ’ ένα μικρό κομμάτι γης, που ονομάζεται Μάνη, οι λύκοι πήραν τη μορφή δύο γυναικών. Μιας σκοτεινής μάγισσας και ενός διορατικού κοριτσιού…».

Τον συγκλονιστικό του επίλογο έγραψε τη Δευτέρα 15 Απριλίου, ο μύθος που χώρεσε μέσα του την αιώνια πάλη μεταξύ του κακού και του καλού, του ψέματος και της αλήθειας, της αδικίας και της δικαιοσύνης, του μίσους και της αγάπης, της αμφιβολίας και της πίστης, της προδοσίας και της αφοσίωσης, της εκδίκησης και της συγχώρεσης.

Από το πρώτο επεισόδιο, η «Μάγισσα» είχε θερμή υποδοχή από τους δημοσιογράφους και τους τηλεθεατές. Συζητήθηκε, αγαπήθηκε, προκάλεσε έντονα συναισθήματα.

Η παρουσία της ήταν δυνατή όχι μόνο στον τηλεοπτικό αέρα, αλλά και στη μάχη της τηλεθέασης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, για το διάστημα 25.09.2023 έως και 15.04.2024, η υψηλών προδιαγραφών σειρά του ΑΝΤ1 ήταν στην κορυφή της τηλεθέασης, στη ζώνη προβολής της, στο δυναμικό κοινό 18-54, καταγράφοντας πρωτιά με μέσο όρο σεζόν 17,9% και υπερισχύοντας του ανταγωνισμού κατά 1,1 μονάδες.

Τη «Μάγισσα» παρακολουθούσαν σταθερά, έστω και για 1’ στο σύνολο του κοινού, κατά μέσο όρο περίπου 1.540.000 τηλεθεατές, ενώ σε όλες τις πλατφόρμες του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, από την έναρξη της σεζόν, η «Μάγισσα» ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια views.

Προβάδισμα και στα social media

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε, όμως, και στα Social Media. Στο Χ (Twitter), το hashtag #Magissa βρισκόταν σε κάθε επεισόδιο στις πρώτες θέσεις των trends, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της προβολής της σειράς, αλλά και για πολλές ώρες μετά, ενώ στα official account της «Μάγισσας» 4.000.000 μοναδικοί χρήστες είδαν σχετικό περιεχόμενο.

Αποχαιρετώντας τη «Μάγισσα», συναντάμε μια τελευταία φορά τους ήρωές της για να μάθουμε τι κρατάνε από το δικό τους ταξίδι:

Λασκαραίοι:

Γερακάρηδες:

Ήρωες από τους πύργους:

 

 

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν