Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Χυδαίο το Tv Queen, δείχνει τις παρουσιάστριες ”φθηνές”»

“Θα έπρεπε να αντιδράσει η ΕΣΗΕΑ και όλες οι παρουσιάστριες της πρωινής και της μεσημεριανής ζώνης” δηλώνει ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Θα έπρεπε να αντιδράσει η ΕΣΗΕΑ και όλες οι παρουσιάστριες της πρωινής και της μεσημεριανής ζώνης” δηλώνει ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα, το μεσημέρι της Κυριακής, στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, δε, ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου μίλησε τόσο για το επερχόμενο ριάλιτι TV Queen όσο και στην Ιωάννα Μαλέσκου και τον Νίκο Κοκλώνη.
«Αν κρίνω από το τρέιλερ, το TV Queen μου φαίνεται χυδαίο. Ιδανικά θα έπρεπε να αντιδράσει και η ΕΣΗΕΑ αλλά κυρίως θα έπρεπε να αντιδράσουν όλες οι παρουσιάστριες της πρωινής και της μεσημεριανής ζώνης. Γιατί τις παρουσιάζει σαν τσόκαρα. Όταν βάζεις στο τρέιλερ δέκα κορίτσια σε ένα λεωφορείο να φέρονται σαν φτηνά τσ…. τα οποία κάνουν οτιδήποτε για μια καριέρα στην τηλεόραση, είναι σαν να υπονοείς ότι όλες αυτές που είναι στην πρωινή και στη μεσημεριανή ζώνη δεν είναι κάτι άλλο παρά αυτό στο επιτυχημένο του».

«Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει φαγωθεί να μας λέει ότι είναι μορφωμένη κοπέλα, ότι ξέρει καλά ελληνικά και πάει και παρουσιάζει αυτή την εκπομπή; Δηλαδή βάζει τα χέρια της και βγάζει τα μάτια της. Μέχρι τώρα μόνο αποτυχίες έχει κάνει η Μαλέσκου».

«Πρέπει να πω ότι μου κάνει εντύπωση γιατί από όλες τις παραγωγές που κάνει ο κ. Κοκλώνης, η μόνη που είναι χάλια είναι αυτή που παρουσιάζει ο ίδιος. Οι υπόλοιπες είναι καλές παραγωγές. Δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζεις μια εκπομπή, 7 ωρών, πόσο είναι, λες και είναι το προσωπικό σου παιδικό πάρτι και να κάνεις τρέλες» πρόσθεσε, επίσης, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν