Κλέλια Ανδριολάτου και Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τα μαγιό τους στα γυρίσματα του Maestro

Το φθινόπωρο αναμένεται να προβληθεί ο νέος κύκλος επεισοδίων της επιτυχημένης σειράς του Mega

Παπακαλιάτης, Ανδριολάτου
🎙️ Άκουσε το άρθρο

Με τον τέταρτο κύκλο επεισοδίων ολοκληρώνεται – μάλλον – η επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro», που κατάφερε να γίνει η πρώτη ελληνική σειρά που εντάχθηκε στην πλατφόρμα του Netflix.

Ο δημιουργός και η Κλέλια Ανδριολάτου γύρισαν τις σκηνές που το σενάριο τους θέλει πάνω σε σκάφος με τις φωτογραφίες τους να δημοσιεύονται στον επίσημο λογαριασμό του Maestro στο Instagram.

Στο στιγμιότυπο, η Κλέλια Ανδριολάτου φοράει γυαλιά ηλίου και ένα μαγιό σε πράσινο χρώμα, ενώ δίπλα της στέκεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με ανοιχτόχρωμο μαγιό και λευκό T-Shirt. «Σχεδόν έτοιμοι» αναγράφεται στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε την ανάρτηση 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις, κάθε μέρα στο inbox σας

 
Διαβάστε επίσης