Κυριαρχία του MEGA στην ενημέρωση και τον Απρίλιο

Αμετακίνητη από την κορυφή η «Κοινωνία Ώρα MEGA» – Απόλυτη επικράτηση για το «Live News» – Σταθερά πρώτο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ»

mega τηλεθεαση

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» και οι εκπομπές «Live News», «Κοινωνία Ώρα MEGA» και «MEGA Σαββατοκύριακο» συνεχίζουν ακάθεκτες να επικρατούν του ανταγωνισμού. 

Και τον Απρίλιο, το MEGA ήταν το κανάλι που εμπιστεύθηκαν οι τηλεθεατές, από νωρίς το πρωί έως το βράδυ, για την ακρίβεια και την εγκυρότητά του στην κάλυψη της καθημερινής ειδησεογραφίας. Το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού ανταποκρίνεται με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης στην ενημέρωση των πολιτών και έχει κατακτήσει επάξια τις κορυφαίες θέσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Αμετακίνητη από την κορυφή η «Κοινωνία Ώρα MEGA»

Πρώτη επιλογή των τηλεθεατών για την πρωινή τους ενημέρωση ήταν και τον Απρίλιο η «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη. Η εκπομπή έδειξε γι’ ακόμα ένα μήνα τη δυναμική της κερδίζοντας την πρώτη θέση της τηλεθέασης με μέσο όρο 17,7% στο δυναμικό κοινό 18-54 και τη διαφορά από τον ανταγωνισμό να κυμαίνεται στις 5,4 ποσοστιαίες μονάδες, στη ζώνη μετάδοσής της.

Στο σύνολο του κοινού, η «Κοινωνία Ώρα MEGA» σημείωσε μέσο όρο 18,2%.

Η εκπομπή εξασφάλισε το υψηλότερό της ποσοστό, 26,3%, σε επιμέρους γυναικείο κοινό.

Απόλυτη επικράτηση για το «Live News»

Η απογευματινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA με τον Νίκο Ευαγγελάτο συνέχισε την επιτυχημένη πορεία της και έκοψε πάλι πρώτη το νήμα της τηλεθέασης. Το «Live News» κατέκτησε την κορυφή με μέσο όρο 18% στο σύνολο του κοινού. Στο δυναμικό κοινό

18-54, η εκπομπή ανέβηκε στην πρώτη θέση σημειώνοντας μέσο όρο 12,8%.

Στη ζώνη μετάδοσής του, το «Live News» προπορεύθηκε του ανταγωνισμού με 4,3 και πλέον ποσοστιαίες μονάδες, στο σύνολο του κοινού.

Η μεγαλύτερη απόδοση της εκπομπής καταγράφηκε σε επιμέρους ανδρικό κοινό, όπου το ποσοστό τηλεθέασης έφτασε στο 24,2%.

mega τηλεθεαση

Σταθερά πρώτο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ»

Το ισχυρό αποτύπωμα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» επισφραγίστηκε με μία ακόμη νίκη τον Απρίλιο. Οι ειδήσεις του MEGA με τη Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση από Δευτέρα έως Πέμπτη, την Κατερίνα Παναγοπούλου την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, και βασικό σχολιαστή τον Γιάννη Πρετεντέρη διατήρησαν την πρωτοκαθεδρία τους συγκεντρώνοντας 454.000 τηλεθεατές, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης. Ακολούθησαν: STAR 392.000, ΣΚΑΪ 336.000, ALPHA 293.000, ANT1 258.000, OPEN 171.000, ΕΡΤ1 154.000.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» πέρασε μπροστά από τον ανταγωνισμό και σε μερίδιο τηλεθέασης. Στο δυναμικό κοινό 18-54 κέρδισε την πρωτιά με μέσο όρο 14,6% και στο σύνολο του κοινού με 14,4%.

Ασυναγώνιστο και το «MEGA Σαββατοκύριακο»

Δυναμικό «παρών» στη μάχη της ενημέρωσης έδωσε και το «MEGA Σαββατοκύριακο». Το ενημερωτικό magazino με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα διατήρησε τη θέση του στην κορυφή της τηλεθέασης αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με εντυπωσιακή διαφορά.

Στο δυναμικό κοινό 18-54, το «MEGA Σαββατοκύριακο» κατέκτησε την πρώτη θέση με μέσο όρο 11,7% και συνεχίζει να είναι η μόνη ενημερωτική εκπομπή που σημειώνει διψήφια ποσοστά τηλεθέασης τα πρωινά του Σαββατοκύριακου. Αναλυτικά η κατάταξη στη ζώνη μετάδοσης της εκπομπής όπως διαμορφώθηκε τον Απρίλιο: ΣΚΑΪ 9,5%, OPEN 7,4%, STAR 7,4%, ANT1 7,3%, ALPHA 6,9%, ΕΡΤ1 5,7%.

Πρωτιά σημείωσε το «MEGA Σαββατοκύριακο» και σε επιμέρους ηλικιακές ομάδες, με το υψηλότερο ποσοστό, 19,7%, να καταγράφεται σε ανδρικό κοινό. 

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν