Νικήτας Κορωνάκης – Βελίκα Καραβάλτσιου: Η «καλοκαιρινή» καλημέρα στην «Κοινωνία Ώρα Mega»
Οι δύο δημοσιογράφοι πήραν τη σκυτάλη της εκπομπής από τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, οι οποίοι έριξαν αυλαία την Παρασκευή
Την πρώτη «καλοκαιρινή» καλημέρα από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» είπαν σήμερα Δευτέρα 13 Ιουλίου ο Νικήτας Κορωνάκης και η Βελίκα Καραβάλτσιου.
Οι δύο δημοσιογράφοι πήραν τη σκυτάλη της εκπομπής από τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, οι οποίοι έριξαν αυλαία την Παρασκευή.
«Έχουμε 2-3 χρόνια να υπάρξουμε στο ίδιο στούντιο. Έχω πάρα πολύ καιρό να ξυπνήσω τέτοιες ώρες. Τώρα, όμως, για να κάνουμε παρέα μαζί…» είπε ο Νικήτας Κορωνάκης.
Η Βελίκα Καραβάλτσιου ανέφερε: «Νομίζω ότι είσαι συνυφασμένος με την καλοκαιρινή διάθεση. Δηλαδή, όταν ο κόσμος βλέπει τον Νικήτα στους δέκτες, σημαίνει ότι ήρθε το καλοκαίρι».
Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.