Πάολα για Γιώργο και Βάσω Μαζωνάκη: «Το χέρι που σε ταϊζει δεν το δαγκώνεις ποτέ»

«Ξέρω καλύτερα από αυτούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για το τι συμβαίνει», είπε η Πάολα.

Paola

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο παραχώρησε συνέντευξη η Πάολα. Η τραγουδίστρια απάντησε για τον Γιώργο Μαζωνάκη, τη Μαρίνα Σάττι, αλλά και τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Με τον Γιώργο Μαζωνάκη έχουμε δουλέψει έξι φορές μαζί και αυτό κάτι λέει για τον χαρακτήρα του. Αγαπιόμαστε και γουστάρουμε πολύ ο ένας τον άλλον. Ξέρω καλύτερα από αυτούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για το τι συμβαίνει, αλλά δεν είμαι εγώ αυτή που θα μιλήσει γι’ αυτό. Το χέρι που όχι απλά σε ταϊζει, αλλά σε παραταϊζει, δεν το δαγκώνεις ποτέ», είπε αρχικά η Πάολα.

Για τη Μαρίνα Σάττι, η Πάολα ανέφερε: «Εγώ την αγαπώ! Τι περιμέναμε; Να ντυθεί σαν την Παπαρίζου, την Καλομοίρα και τη Φουρέιρα; Δεν γίνονται αυτά. Νομίζω ότι με το χασμουρητό της μπορεί να ήθελε να πει κάτι. Δεν το έκανε για να μη γίνει μεγαλύτερος ντόρος».

Όσον αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και γενικά την πολιτική, η Πάολα είπε: «Τον αποκάλεσα “ξενομπάτη” διότι ήρθε στην Ελλάδα με μια διάθεση για αρχηγιλίκι, δεν είναι σαν τους άλλους Έλληνες που έχουν ζήσει στο εξωτερικό. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου, εκ πεποιθήσεως. Θα πάω τώρα να ψηφίσω αυτόν; Κοροϊδευόμαστε όταν μιλάμε για αριστερές και δεξιές αντιλήψεις. Γι’ αυτό δεν πάω να ψηφίσω».
Ίσως σας ενδιαφέρουν