Σεργουλόπουλος για Κουτσελίνη και χάμπουργκερ: «Έτρωγα σκέτη μπαγκέτα με λίγο μπρι!»

Πώς σατίρισαν τα όσα είχε πει η Ζήνα Κουτσελίνη για τα φοιτητικά της χρόνια, όταν δεν είχε να πάρει… χάμπουργκερ!

sergoulopoulos

Τα «δύσκολα» φοιτητικά τους χρόνια στο Παρίσι και στην Αθήνα, όταν δεν είχαν χρήματα για να φάνε ό,τι έτρωγαν και οι συμφοιτητές τους, θυμήθηκαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά

Το δίδυμο της ΕΡΤ, αν και δεν αναφέρθηκαν ονομαστικά, σατίρισαν στην στήλη με τίτλο «Ρόμπες» της εκπομπής τους, την πρόσφατη δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη για το… χάμπουργκερ που στερήθηκε στα φοιτητικά της χρόνια!

«Αχ, θυμήθηκα τα φοιτητικά μου χρόνια στο Παρίσι. Ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένος, γιατί έβλεπα τους άλλους συμφοιτητές μου να τρώνε κρέπα με τυρί κι εγώ μια μπαγκέτα σκέτη με λίγο μπρι», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Αυτό ήταν μεγάλο τραύμα θέλω να ξέρεις, έζησα τα πιο δύσκολα χρόνια στους δρόμους του Παρισιού… να τρώω μαύρο το χαβιάρι, παλιό το κρασί, μουχλιασμένο το τυρί», συμπλήρωσε…

«Τα ίδια πέρασα κι εγώ στη Νομική Αθηνών, ούτε ένα σουβλάκι δεν είχα να πάρω. Έτρωγα σκέτη την πίτα, αλάδωτη, στη μέση με τη φίλη μου τη Ρούλα», περιέγραψε από την πλευρά της η Τζένη Μελιτά.

«Αφού να φανταστείς, εμένα ερχόντουσαν οι συμφοιτητές μου με ένα ποτήρι σαμπάνια και το κουνούσαν μπροστά μου… κι ενώ έτρεχαν τα δάκρυά μου, έπεσαν μέσα στο ποτήρι. Το ήπια μονορούφι», κατέληξε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της Ζήνας Κουτσελίνη.
 

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν