Σίσσυ Χρηστίδου για Λιάγκα: «Είναι αντιδεοντολογικό, δεν είναι ωραίο να γίνεται»

«Δεν χρειάζεται να λες η κυρά Σταματίνα, δεν είναι ωραίο, είναι αντιδεοντολογικό, δεν είναι κομψό», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

xristidou-liagkas

Γι’ ακόμα ένα σαββατοκύριακο η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν στον Γιώργο Λιάγκα. Ιδιαίτερη αναφορά, μάλιστα, έγινε και στον χαμό που δημιουργήθηκε μεταξύ του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 και της Σταματίνας Τσιμτσιλή, για το γάμο του Στέφανου Κασσελάκη.

«Όταν βρεθήκαμε σε κοινωνική εκδήλωση, μια χαρά μιλήσαμε. Εντάξει, δεν ξετρελάθηκε, δεν με είδε και άρχισε να χοροπηδάει… Εγώ πήγα πολύ χαρούμενη, του είπα “Γιώργο μου”, θυμόταν πως με λένε… Χαιρέτησα και τα παιδάκια του! Δεν μου γύρισε την πλάτη, ήταν ευγενέστατος, κύριος! Πιστεύεις ότι είναι φλερτ; Εγώ αισθάνομαι ότι με φλερτάρει!», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.
Όσον αφορά τον χαμό που έγινε με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Εμένα δεν μου άρεσε το έρχομαι να διαψεύσω ένα ρεπορτάζ ονομαστικά. Πιστεύω ότι είναι αντιδεοντολογικό να το κάνεις αυτό. Είναι πιο σωστό να πεις ότι θα σας μιλήσω εγώ για το δικό μου ρεπορτάζ. Δεν είναι ωραίο μεταξύ μας να λέμε πάμε να πιάσουμε το ρεπορτάζ του Νίκου, του Κώστα, του Γιώργου και να πούμε ότι είναι ψέματα και ότι δεν ισχύει. Δεν χρειάζεται να λες η κυρά Σταματίνα, δεν είναι ωραίο, είναι αντιδεοντολογικό, δεν είναι κομψό».
Ίσως σας ενδιαφέρουν