«Εξερράγη» ο Τατσόπουλος στον «αέρα» της εκπομπής της Καινούργιου και αποχώρησε έξαλλος!

«Δεν το καταλαβαίνω αυτό το ξέσπασμά σας» είπε η Κατερίνα Καινούργιου απορημένη κι εκείνος αποχώρησε έξαλλος

Πέτρος Τατσόπουλος

Άστραψε και βρόντηξε ο Πέτρος Τατσόπουλος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με «πρωταγωνιστή» του επεισοδίου τον ίδιο και τον αρχισυντάκτη της ιστοσελίδας ekklisiaonline, Ανδρέα Καραγιάννη.

Θέμα συζήτησης ήταν το σκήνωμα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου, ένα ζήτημα που ανέπτυξε ο κ. Καραγιάννης και έφερε την έκρηξη, αλλά και την αποχώρηση του Τατσόπουλου, αφού πριν, ο γνωστός συγγραφέας καυτηρίασε τη στάση της Εκκλησίας σχετικά με τα θαύματα, κατηγορώντας τη για εμπορευματοποίηση της θρησκείας σε βάρος των πιστών.

«Επειδή είμαστε σε ορθόδοξη χώρα δεν μπορούμε να λέμε όποια μ@λ@κία θέλουμε. Ακούς;» ανέφερε ο κ. Τατσόπουλος πριν αποχωρήσει. Μάλιστα, στη συνέχεια επέστρεψε και φώναζε πίσω από τις κάμερες «Αυτός ο απατεώνας που ζει από τις απάτες». Τέλος, η παρουσιάστρια, προσπάθησε να κλείσει το επεισόδιο λέγοντας «Είναι βαριές κατηγορίες. Ανδρέα Καραγιάννη ευχαριστώ για την ψυχραιμία».

Δείτε το βίντεο:

Ο διάλογος:

«Βγάζουν κατά καιρούς κεφάλια και δεκαπέντε χέρια και πόδια από διάφορους Αγίους! Τι να εξηγήσω; Ανδρέα Καραγιάννη, είσαι κι εσύ μέρος αυτής της απάτης! Διακινεί και ζει από αυτά τα πράγματα. Μα για ένα λείψανο μιλάμε τώρα;», σχολίασε αρχικά ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Ο κύριος Καραγιάννης έχει κάνει χειρότερα πράγματα από αυτό! Θα τις απαντήσεις όταν τις πω καθαρά και όχι ως αιχμές;», τόνισε ο συγγραφέας εμφανώς ενοχλημένος.

«Θα με αφήσεις, βρε Κατερίνα, να πω αυτά που θέλω; Αν δεν θέλεις να με ακούσεις, μη με καλείς στην εκπομπή!», παρατήρησε έξαλλος ο Πέτρος Τατσόπουλος, όταν η παρουσιάστρια του ζήτησε να αφήσει τον συνομιλητή του να τοποθετηθεί.

«Επειδή είμαστε σε μία «ορθόδοξη» χώρα, δεν μπορούμε να λέμε όποια μ…λακία θέλουμε! Είμαστε σε μία ευρωπαϊκή χώρα και όχι στη Ζιμπάμπουε! Προσβάλλεις τη νοημοσύνη των ανθρώπων το 2024! Φεύγω! Δεν χρειάζεται να με «πάρετε»! Αρκετά με την παράνοια!», ξέσπασε στη συνέχεια ο Πέτρος Τατσόπουλος, αποχωρώντας από το πλατό σε πρωτοφανή κατάσταση.

«Τους καθοδηγείτε με αυτές τις απάτες! Αυτός ο απατεώνας ζει από αυτές τις απάτες! Που θα μου πει ότι τον προκαλώ κιόλας, ο ηλίθιος!», συνέχισε ο Πέτρος Τατσόπουλος στο ίδιο ύφος.

«Είναι βαριές κατηγορίες! Ανδρέα, σε ευχαριστώ για την ψυχραιμία. Πρέπει να πάω σε διαφημίσεις αμέσως, δωσ’ τες!», είπε η Κατερίνα Καινούργιου, θέλοντας να δώσει τέλος στο πρωτοφανές σκηνικό έντασης.

Ίσως σας ενδιαφέρουν