Θανάσης Κατερινόπουλος για την απώλεια του γιου του: «Αυτό να μην συμβεί σε κανέναν»

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της αστυνομίας και η Ράνια Σολιδάκη μίλησαν για τα 12 χρόνια κοινής ζωής

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος και η Ράνια Σολιδάκη μίλησαν στο «MEGA Καλημέρα» για τα τα 12 χρόνια κοινής ζωής, τις αδυναμίες τους, όλα όσα κάνουν ξεχωριστή την σχέση τους, ενώ συγκίνησε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της αστυνομίας όταν αναφέρθηκε στην απώλεια του γιου του…

«Όση ένταση και φόρτιση να έχει, ο Θανάσης από όλη την ήμερα, δε θα τη μεταφέρει καθόλου στο σπίτι. Μπορεί να τον νευριάσω κάνοντάς του κριτική για κάτι που δε μου άρεσε. Όταν του μιλήσεις για παιδιά επειδή έχει χάσει το παιδί του, συγκινείται και μπορεί να κλάψει. Είναι δυνατός άνθρωπος αλλά δεν το δείχνει τόσο», είπε αρχικά η Ράνια Σολιδάκη.

«Ο Θανάσης θα δακρύσει ακόμα και αν δει κάτι στην τηλεόραση, όπως και όταν βλέπει το ‘Famagusta’», συμπλήρωσε. Από τη μεριά του ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε για την σχέση του με τη σύζυγό του. «Έχει μία γυναίκεια διαίσθηση και μου λέει πού και τι να προσέξω», τόνισε.

Για την «απώλεια» του γιου του, Νώντα, ο Θανάσης Κατερινόπουλος έκανε μία συγκινητική και καθηλωτική περιγραφή: «Αυτά τα χτυπήματα, είναι χτυπήματα ζωής και δεν περνάνε ποτέ. Απορώ και τρελαίνομαι όταν βλέπω μάνες να σκοτώνουν τα παιδιά τους. Αυτό να μην συμβεί σε κανέναν, ποτέ», ανέφερε.

Για τη δουλειά του τέλος αποκάλυψε πως: «έχω δεχτεί πισώπλατα ‘μαχαιρώματα’. Παραιτήθηκα από το σώμα της ΕΛ.ΑΣ. με το κεφάλι ψηλά και δεν έδωσα σε κανένα την ευκαιρία να με ‘παραιτήσει’. Στην κορυφή δεν φτάνει κανείς με μαχαιρώματα, στην κορυφή φτάνουν οι αετοί και τα σαλιγκάρια… γλείφοντας».

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν