Το νέο «Άγγιγμα ψυχής» έρχεται στον Alpha

Η σειρά αναμένεται να προκαλέσει χαμό τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Άγγιγμα ψυχής

Μέχρι πρότινος γινόταν συζήτηση για τη νέα σειρά «Παναγία της Φωτιάς» που θα έβγαινε στον αέρα του Alpha τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Όμως τελικά αντικαταστάθηκε από ένα ξένο φορμάτ που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές, καθώς θυμίζει έντονα το επιτυχημένο «Άγγιγμα Ψυχής» των ’90s με τους Σταύρο Ζαλμά και τη Θεοφανία Παπαθωμά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Από αναφέρεται σε δημοσίευμα της Real Life πρόκειται για το σήριαλ εποχής «Άγιος Έρωτας» που πραγματεύεται γεγονότα μετά τον εμφύλιο σε μία επαρχιακή πόλη της Ελλάδας.

Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ένας νεαρός σε ηλικία παπάς τον οποίο βλέπουμε μετά από πολλά χρόνια να επιστρέφει στην πόλη του, καταφέρνοντας να μπλεχτεί σε ερωτικά μπερδέματα, τα οποία θα αποτελέσουν τον «κορμό» της σειράς. Παράλληλα, στο επίκεντρο βρίσκεται μία πολύ πλούσια οικογένεια «αρχόντων» αλλά και ένα εμπορικό κέντρο στο οποίο δουλεύει η μισή πόλη.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με τους πρωταγωνιστές και το υπόλοιπο cast. Η εν λόγω σειρά στην ουσία θα αντικαταστήσει τον «Σασμό» στην prime time του σταθμού.

Ίσως σας ενδιαφέρουν