Το Power Of Love επιστρέφει στον ΣΚΑΪ

Μάλιστα, άμεσα πρόκειται να βγει στον αέρα και το τρέιλερ για τις δηλώσεις συμμετοχής

power of love

Πέντε χρόνια μετά, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, επιστρέφει στη συχνότητα του ΣΚΑΪ το Power Of Love. Το reality της αγάπης, παραγωγής της Αcun Medya, το οποίο είχε κάνει ιδιαίτερη αίσθηση και είχε επιτύχει και υψηλές τηλεθεάσεις, ετοιμάζει το come back του και μάλιστα, αρκετά νωρίτερα από όσο θα περιμέναμε.

Ο ΣΚΑΪ σκοπεύει να μπει δυναμικά στον ανταγωνισμό το προσεχές διάστημα, έτσι η «τρίτη» σεζόν, δηλαδή η καλοκαιρινή, θα βρει το κανάλι του Φαλήρου με φρέσκο ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Ήδη, από το ερχόμενο Σάββατο μπαίνει στην αρένα το My Man Can με τον Φάνη Λαμπρόπουλο. Το συγκεκριμένο project θα παραμείνει στον αέρα σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, το Power Of Love θα πάρει τη σκυτάλη από το Survivor στην καθημερινή prime time ζώνη του ΣΚΑΪ. Έτσι, η πρεμιέρα του αναμένεται περί τα τέλη Ιουνίου.  Ο σταθμός έχει στόχο να τροφοδοτεί σε όλη την καλοκαιρινή περίοδο το πρόγραμμά του με νέα project και υποπτέυομαι πως τα δύο προαναφερόμενα projects δεν θα είναι τα μόνα που θα δούμε στον αέρα.

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν