«Τρελαμένη» ΠΑΟΚτζού ρεπόρτερ: Ούτε δύο ώρες δεν κοιμήθηκα

Η ρεπόρτερ της ΕΡΤ δήλωσε πως μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ πήγε στο γήπεδο της Τούμπας και πανηγύριζε μέχρι το πρωί

Λία Χριστάρα, ΕΡΤ, ΠΑΟΚ,

«Ξημέρωσε μία τόσο ωραία μέρα! Τα πουλάκια κελαηδάνε, η θερμοκρασία ανέβηκε, ο κόσμος φιλιέται, αγκαλιάζεται, υπάρχει μία ευφορία στον αέρα». Η ΠΑΟΚτζού ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Λία Χριστάρα, πανηγύρισε… πανηγυρικά στον αέρα την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Λία Χριστάρα ανέφερε πως αμέσως μετά την νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη, πήγε στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ δήλωσε πως δεν κοιμήθηκε ούτε δύο ώρες.

«Ούτε 2 ώρες δεν κοιμήθηκα. Με το σφύριγμα της λήξης επέλεξα να πάω στο γήπεδο της Τούμπας, στο οποίο μένω πάρα πολύ κοντά, μπήκα μέσα αρκετά εύκολα και περιμέναμε να γίνει η απονομή. Έγινε χαμός πραγματικά μέσα στο γήπεδο! Νομίζω ότι οι φίλαθλοι το χάρηκαν πολύ περισσότερο από το πρωτάθλημα του 2019 γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν συνέχεια με την πλάτη στον τοίχο, κυνηγούσε ομάδες που ήταν μπροστά του. Ειδικά στα play-off δεν είχε καλό ξεκίνημα, οπότε κάθε παιχνίδι ήταν ή όλα ή τίποτα».

«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, εγκεφαλικό θα παθαίναμε μέχρι το τελευταίο λεπτό» είπε ακόμη η πανευτυχής ρεπόρτερ.

«Ζήσαμε στιγμές που θα τις διηγούμαστε» είπε η Λία Χριστάρα για το ολονύκτιο πάρτι των φιλάθλων του ΠΑΟΚ μην παραλείποντας να πει ότι είχε προβλέψει το αποτέλεσμα.
Ίσως σας ενδιαφέρουν