Ξεκίνησαν τα ρεπορτάζ παραλίας: Τουρίστριες από Βραζιλία και Κολομβία «ψηφίζουν» Ελλάδα

Η ξαφνική άνοδος της θερμοκρασίας έφερε το καλοκαίρι νωρίτερα, με τουρίστριες από τη Βραζιλία και την Κολομβία να απολαμβάνουν τη θάλασσα και τον ήλιο στον Άλιμο

τουρισμός 2026, ρεπορτάζ παραλίας, Μύκονος, Σαντορίνη, Ρόδος, Αθήνα τουρίστες, καλοκαίρι στην Ελλάδα, τουριστική κίνηση, τουριστριες αλιμος, τουριστριες παραλια αλιμου, τουριστριες παραλια αλιμος, ρεπορταζ παραλιας σκαι, σκαι τουριστριες
🎙️ Άκουσε το άρθρο

Η ξαφνική άνοδος της θερμοκρασίας τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως λειτούργησε ως επιταχυντής για την έναρξη της τουριστικής περιόδου και στην τηλεόραση δεν… θέλουν και πολύ για να ξεκινήσουν τα λεγόμενα «ρεπορτάζ παραλίας», ακόμα κι αν το ημερολόγιο δείχνει 27 Απριλίου!

Έτσι, λοιπόν, σε ρεπορτάζ που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ενημερωτικής ροής του ΣΚΑΪ, και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Αταίριαστοι» η κάμερα πέτυχε στον Άλιμο 3 τουρίστριες από τη Λατινική Αμερική, οι οποίοι επέλεξαν τη χώρα μας για τις φετινές τους διακοπές.

Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις νεαρές γυναίκες, με καταγωγή από τη Βραζιλία και την Κολομβία, μίλησαν στην κάμερα για την εμπειρία τους στην ελληνική πρωτεύουσα και τα επόμενα βήματα του ταξιδιού τους.

Όπως ανέφεραν οι τουρίστριες, η Αθήνα αποτελεί τον πρώτο σταθμό της επίσκεψής τους, καθώς το ενδιαφέρον τους επικεντρώνεται στους δημοφιλέστερους προορισμούς του Αιγαίου και των Δωδεκανήσων, όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη και η Ρόδος.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο και το διάλογο στον «αέρα» του ΣΚΑΪ:


Προτιμώμενη πηγή στην Google

Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις, κάθε μέρα στο inbox σας

 
Διαβάστε επίσης