Πιστό στο ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό βρέθηκε το Big Brother Live, το βράδυ της Παρασκευής, λίγα λεπτά μετά τις 9 στον ΣΚΑΪ. Το ριάλιτι, ωστόσο, αυτή τη φορά ξεκίνησε διαφορετικά από τις προηγούμενες εβδομάδες καθώς οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ψηφίσουν ζωντανά τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Έτσι, ο ένας μετά τον άλλον, οι διαγωνιζόμενοι του Big Brother βρέθηκαν στο δωμάτιο επικοινωνίας προκειμένου να δώσουν την αρνητική τους ψήφο και να την αιτιολογήσουν.

Οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, όπως ήδη γνωρίζαμε, είναι η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή και ο Νίκος Ζέκος.

Σε μια απαιτητική ομολογουμένως ψηφοφορία, καθώς οι σχέσεις μεταξύ των ενοίκων έχουν εξελιχθεί και σφίξει περισσότερο, βδομάδα με την βδομάδα, το αποτέλεσμα κρίθηκε σε μικρές διαφορές και σίγουρα αποτελεί για αρκετούς έκπληξη.

Ράνια Καραγιάννη

Εκείνες που απέσπασαν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους, σε ισοψηφία, ήταν η Ράνια Καραγιάννη και η Σοφία Δανέζη!

Σοφία Δανέζη

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς, όμως, θέλησε να χρησιμοποιήσει τη δύναμη του βέτο και να σώσει την Σοφία Δανέζη με την οποία και έχουν έρθει πιο κοντά. Έτσι, στη «δύναμη» του κοινού βρίσκονται πια η Ράνια Καραγιάννη, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή και ο Νίκος Ζέκος!

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Βλαδίμηρου Νικόλα για το bullying, τον πατέρα του και τη δολοφονία του αδερφού του

Στο δωμάτιο με την «Hot Seat» βρέθηκε ο Βλαδίμηρος Νικόλα. Ο παίκτης του «Big Brother» προχώρησε σε μια αναδρομή της ζωής του και αναφέρθηκε στους σημαντικούς σταθμούς του.

Η εξομολόγηση του Κύπριου παίκτη για τη δολοφονία του αδερφού του, το bullying αλλά το γεγονός ότι έχει επιλέξει να είναι παρθένος έφεραν δάκρυα στα μάτια των συγκατοίκων του.

«Έμενα μαζί με τον πατέρα μου και τη μητέρα μου σε κάτι που δεν ήταν σπίτι. Ηταν ταβέρνα. Εκεί πατέρας μου είχε τη μάνα μου σα δούλα. Είχα ζήσει πολύ κακοποίηση από τον πατέρα μου και εγώ και η μητέρα μου.

Το 2006 αποδράσαμε από την ταβέρνα. Το σκάσαμε από το σπίτι μια μέρα που ο πατέρας μου έλειπε.

Ζήσαμε πολύ φτώχεια. Η μητέρα μου έκλαιγε κάθε μέρα.

Το 2007 ενώ ήμουν στο δημοτικό. Είχα μια λογομαχία με έναν συμμαθητή μου. Λίγο πολύ ήμουν μόνος μου εκεί. Αυτό που έκανε ήταν να φέρει τον αδερφό του που ήταν δυο χρόνια μεγαλύτερος που είχε παρέα, περισσότερα από πέντε άτομα. Με έπιασαν, με έριξαν κάτω, με κλωτσούσαν. Τις επόμενες μέρες δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Είχαν προκύψει ζημιές στον θώρακα μου.

Το 2008 ήταν η χρονιά που είχε δολοφονηθεί ο αδερφός μου. Ήταν μπλεγμένος σε κάποια πράγματα και χρωστούσε λεφτά και τον δολοφόνησαν. Βγήκε από ένα μαγαζί, μπήκε στο αυτοκίνητο του και εξερράγη η βόμβα που ήταν τοποθετημένη.

Ήμουν 13 και έκανα ότι δουλειά μπορούσα να κάνω για να βοηθήσω.

Το 2020 ήταν η χρονιά που πέθανε ο πατέρας μου από εγκεφαλικό. Πριν από ενάμιση χρόνο ήταν η τελευταία μεγάλη επικοινωνία που είχα μαζί του. Στο τηλεφώνημα του είχα εκφράσει όσα ένιωθα. Ήταν απάνθρωπα όσα έκανε. Τον είχα ρωτήσει γιατί με έλεγε άχρηστο όταν ήμουν μικρός. Του είχα πει ότι δεν θα τον συγχωρήσω ποτέ. Δεν τον θεωρούσα πατέρα μου. Και έβγαλα τα πάντα από μέσα μου. Αυτή τη στιγμή που το άκουσα ένιωσα ότι χειρότερο μπορεί να νιώσει ένα παιδί για το θάνατο του πατέρα του. Το απόλυτο κενό. Δεν ένιωσα κανένα απολύτως συναίσθημα. Εγώ έκανα τα πάντα για να μην μοιάσω καθόλου στον πατέρα μου. Να είμαι το άκρως αντίθετο.

Ο επόμενος σταθμός είναι το σήμερα. Είμαι ένα άτομο που έχει κάνει μόνο δυο σχέσεις.  Μέχρι τα 19 μου η αυτοπεποίθηση μου ήταν υπό το μηδέν. Αυτές οι σχέσεις δεν είχαν ολοκληρωθεί. Δηλαδή είμαι παρθένος. Πιστεύω ότι μια σχέση θέλει αφοσίωση και μέχρι τώρα αυτό δεν το είχα κάνει» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βλαδίμηρος Νικόλα.

Big Brother: Ο Νίκος Ζέκος αποχώρησε από το σπίτι

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, Νίκος Ζέκος και Ράνια Καραγιάννη ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση οι οποίοι αναδείχθηκαν μετά από την ψηφοφορία των συγκατοίκων του σπιτιού του «Big Brother».

Το τηλεοπτικό κοινό, έδωσε τη θετική του ψήφο το βράδυ της Παρασκευής και αποφάσισε στο σπίτι να παραμείνουν η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή και η Ράνια Καραγιάννη.

Ως εκ τούτου  ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους ήταν ο Νίκος Ζέκος ο οποίος αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Στο άκουσμα της αποχώρησης του Νίκου Ζέκου, η συμπαίκτρια του Άννα Μαρία Ψυχαράκη τόνισε πως «δεν ήταν σωστό…». Ο Νίκος Ζέκος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και αποχώρησε.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Νίκος Ζέκος βρέθηκε στο πλατό. «Πιο ωραίος είσαι από κοντά» του είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος όταν τον αντίκρισε και μαζί του συμφώνησε και η ψυχολόγος του Big Brother.

«Ήμουν προετοιμασμένος για όποιο αποτέλεσμα να ερχόταν» ήταν τα πρώτα λόγια του παίκτη και τόνισε πως θα ήθελε να μείνει λίγο περισσότερο μέσα στο σπίτι. «Θα μου λείψουν τα άτομα που ήρθα πιο κοντά, ο αντιδήμαρχος, ο Μπέντζι, η Ράνια και η Άννα-Μαρία» σχολίασε ο Νίκος Ζέκος.