«Αυτό για το τι χρώμα θα έχει το μωρό ή πόσο σκούρο μπορεί να είναι, φαντάζομαι και ελπίζω πως ήταν απλώς μια ανόητη ερώτηση κάποιου

H Archewell production του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, θα αναλάβει την παραγωγή της σειράς ντοκιμαντέρ «Heart Of Invictus», η οποία θα επικεντρωθεί σε αθλητές που θα αγωνιστούν στη διοργάνωση Invictus Games για τραυματίες βετεράνους, στη Χάγη, το 2022.

Το Netflix έκανε γνωστό ότι η σειρά θα παρουσιάσει ιστορίες της ζωή των αθλητών και των διοργανωτών καθώς προετοιμάζονται για τους αγώνες, οι οποίοι έχουν αναβληθεί για την επόμενη άνοιξη εξαιτίας της πανδημίας Covid-19.

H Archewell production του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ,  θα αναλάβει τη την παραγωγή της σειράς «Heart Of Invictus»

Ο Ορλάντο φον Άινσιντελ θα είναι ο σκηνοθέτης των επεισοδίων της σειράς και η Τζοάνα Νατασεγκάρα η παραγωγός. Το δίδυμο αυτό είναι γωστό για το ντοκιμαντερ The White Helmets”, το οποίο έχει αποσπάσει βραβείο Όσκαρ.

Τα Invictus Games είναι μια αθλητική διοργάνωση, που δημιούργησε ο πρίγκιπας Χάρι πριν από πέντε χρόνια, για το στρατιωτικό προσωπικό που είχε τραυματιστεί εν ώρα δράσης. Το ζευγάρι υπέγραψε μια πολυετή συμφωνία παραγωγής με το Netflix τον Σεπτέμβριο.