Έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια αφότου η Μέγκαν Μαρκλ εγκατέλειψε την καριέρα της ως ηθοποιός για να παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι. Σύμφωνα όμως με το US Weekly, η δούκισσα του Σάσεξ άρχισε και πάλι να αναζητά έναν μάνατζερ ή έναν ατζέντη για τα μελλοντικά της πρότζεκτ.

Η Μέγκαν Μαρκλ, που επί του παρόντος βρίσκεται στον Καναδά με τον σύζυγό της και τον γιο τους Άρτσι, εγκατέλειψε τον ρόλο της στην δραματική σειρά «Suits» το 2017, προτού αρραβωνιαστεί με τον πρίγκιπα Χάρι και γίνει στην συνέχεια μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Πλέον όμως, Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι έχουν αποχωρήσει από ανώτερα μέλη και επιθυμούν να εργαστούν για να γίνουν «οικονομικά ανεξάρτητοι», όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι, σοκάροντας τους οπαδούς τους. Όπως δήλωσε η πηγή στο US Weekly: «Μπορεί να πρόκειται για μάνατζερ ή για έναν ατζέντη, αλλά η Μέγκαν Μαρκλ έχει απευθυνθεί σε άτομα που θα της βρουν κάποιον που θα την εκπροσωπεί στα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια».

Υπάρχουν πάντως ήδη ενδείξεις πως η επιστροφή της στην υποκριτική είναι μέσα στις προθέσεις της Μέγκαν Μαρκλ, στην προσπάθειά της να βγάλει μερικά χρήματα. Μάλιστα, έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με την Disney για να χρησιμοποιηθεί η φωνή της, σε αντάλλαγμα για μία δωρεά σε έναν φιλανθρωπικό οργανισμό με ελέφαντες. Και σε μια άλλη περίπτωση, η δούκισσα του Σάσεξ αστειεύτηκε με τον πρίγκιπα Χάρι όταν παραβρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας «Ο βασιλιάς των Λιονταριών» διερωτώμενοι εάν υπήρχε καμία θέση εργασίας για την Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με ειδικούς, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μπορούν να βγάλουν εκατομμύρια δολάρια εάν αποφασίσουν να φτιάξουν την δική τους εταιρεία παραγωγής ταινιών μετά την δραματική έξοδό τους από την βασιλική οικογένεια. Το ζευγάρι, μάλιστα, σχεδιάζει να κάνει ντοκιμαντέρ που θα προάγουν σημαντικά θέματα, όπως η ψυχική υγεία και η κλιματική αλλαγή, με ανώτερο διευθυντικό στέλεχος της Netflix να λέει πως φυσικά και θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί τους.

Μετά το Megxit, η βασίλισσα Ελισάβετ ανακοίνωσε πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα χρησιμοποιούν πλέον τους βασιλικούς τους τίτλους και πως θα πρέπει να επιστρέψουν τα περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ που κόστισε η ανακαίνιση της κατοικίας του στην Αγγλία, το Φρόγκμορ Κότατζ.

Ο πρίγκιπας Χάρι, σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία που έδωσε, μίλησε για την «μεγάλη του θλίψη» που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την βασιλική οικογένεια και είπε ότι αυτός και η σύζυγός του δεν είχαν άλλη επιλογή από το να αποχωρήσουν από ανώτερα μέλη. Την ίδια ώρα, φίλοι της Μέγκαν Μαρκλ δηλώνουν πως και η δούκισσα έχει μετανιώσει που παράτησε την καριέρα της και πως είναι «δυστυχισμένη».