Μελάνια Τραμπ: «Δε δίνω δεκάρα για τη Vogue»

Πριν λίγες μέρες ο Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε μία νέα δριμύτατη επίθεση, κατηγορώντας όλα τα αμερικανικά περιοδικά, ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του, δεν φιλοξένησαν ποτέ στα κεντρικά εξώφυλλά τους, τη σύζυγό του, Μελάνια Τραμπ.

Ωστόσο, μετά από αυτές τις βαριές κατηγορίες του πρώην προέδρου, στενή φίλη και πρώην βοηθός της Μελάνιας αποκαλύπτει, ότι η Μελάνια όχι μόνο δεν ήθελε να είναι στα κεντρικά εξώφυλλα αλλά τα απέφευγε συστηματικά.

Στη διάρκεια συνέντευξης στο CNN, η πρώην φίλη της με το όνομα Γουόλκοφ αποκάλυψε ένα ηχογραφημένο απόσπασμα μιας συνομιλίας της με τη Μελάνια Τραμπ, την άνοιξη του 2018.

«Χαίρομαι που η Vogue μού ζήτησε να κάνει ένα προφίλ μου. Προφίλ; Στο διάολο το προφίλ σας. Δεν το χρειάζομαι. Και μετά επέστρεψαν, κάπου δυο μήνες αργότερα, επέστρεψαν», ακούγεται να λέει η Μελάνια στην κασέτα. «Όντως, επέστρεψαν;», την ρωτά η Γουόλκοφ.

«Ναι, τι μου χρειάζεται ένα ακόμη προφίλ; Ίσως είναι εξώφυλλο, σκεφτόμουν μήπως ήταν εξώφυλλο; Δεν χρειάζομαι, δε δίνω δεκάρα για τη Vogue και οποιοδήποτε άλλο περιοδικό. έχω άλλα πράγματα να κάνω ή άλλα περιοδικά. Για ποιο λόγο να κάνω, μια ακόμη φωτογράφιση; Πηγαίντε στο Getty Images και πάρτε τις φωτογραφίες να με δείτε. Σοβαρά τώρα;», απαντά ξανά η Μελάνια.

Η Γουόλκοφ ακούγεται στη συνέχεια να γελάει, σχολιάζοντας: «Δεν είσαι το εξώφυλλο Σεπτεμβρίου;». «Πλάκα μου κάνεις», λέει η Μελάνια και συνεχίζει: «Με τίποτα, δεν θα το έκαναν ποτέ. Με τίποτα. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι τόσο θυμωμένοι. Είναι τόσο… ξέρεις, μερικοί λένε, πως με ζηλεύουν και θα ήθελαν να είναι στη θέση μου. Υπάρχουν όλοι αυτοί οι σχεδιαστές, που λένε, “Ποτέ δεν θα την ντύσουμε”, λες και χρειάζομαι εγώ την βοήθειά τους, κατάλαβες;».

Και καταλήγει: «Κάνω τόσο σημαντικά, μακράν πιο σημαντικά πράγματα. Γι’ αυτό φαίνεται σα να μη με νοιάζει, επειδή δεν με ενδιαφέρει βασικά καθόλου».

Για την ιστορία, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, εμφανίστηκε συνολικά στα εξώφυλλα 12 περιοδικών στη διάρκεια της παραμονής της στο Λευκό Οίκο, σε αντίθεση με τη Μελάνια που δεν φωτογραφήθηκε για κανένα εξώφυλλο όσο ήταν πρόεδρος ο σύζυγός της, Ντόναλντ.